Jurist Arbeidsrecht

Voor onze afdeling Rechtshulp op de vestiging Rotterdam zijn wij op zoek naar een fulltime Jurist Arbeidsrecht.

Informatie
Als jurist ben je direct verantwoordelijk voor je eigen cliëntenbestand. Je adviseert, correspondeert, procedeert en bepaalt in overleg met jouw cliënten de noodzakelijke stappen om een zaak succesvol af te ronden. Als jurist arbeidsrecht werk je binnen de vaksectie Arbeid. Je behandelt arbeidsgeschillen, waarbij het accent ligt op ontslagrecht. Inhoudelijke ontbindingen, loonvorderingen en zaken over concurrentiebedingen worden ook aan je professionele deskundigheid toevertrouwd. Je behandelt zowel zaken voor werkgevers als voor werknemers.

Over de afdeling / bedrijfscultuur
ARAG Breda is op 24 november 2016 verhuisd naar Rotterdam. Ons kantoor is gevestigd in het gebouw van HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier. In Rotterdam zijn we van start gegaan met CENI. In onze klantbenadering zorgen we voor meer face to face contact. En we hebben met elkaar een aanpak ontwikkeld die we "onweerstaanbaar ARAG" noemen. De vestiging in Rotterdam telt momenteel 42 medewerkers. Vanuit 2 teams worden o.a. de rechtsgebieden algemeen verbintenissenrecht, arbeidsrecht, letselschade, sociaal zekerheidsrecht en vervoerrecht behandeld.

Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega's.

Functie-eisen
Voor deze functie zoeken wij een professional met een afgeronde opleiding Nederlands Recht (WO). Je hebt twee tot drie jaar relevante werkervaring die je bij voorkeur hebt opgedaan bij een grote juridische dienstverlener of bij een advocatenkantoor. Je herkent je in de competenties klantgericht, initiatiefrijk, flexibel en open. Maar ook in impact, respect en betrokkenheid.
Je bent leergierig en bereid om aan de permanente opleiding rechtshulp deel te nemen.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
  • Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld, een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
  • ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)


Contactinformatie
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie via www.arag.nl/werken-bij

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Danny Rumpel via 06 30 46 07 01.

Over ARAG Rechtsbijstand
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Met zo'n 700 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Leusden en Roermond. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch medewerker, Juridisch