Adviseur juridische zaken/ Vastgoedjurist

De afdeling Juridische Zaken van Woonzorg Nederland adviseert en ondersteunt Bestuur, projectontwikkelaars en managers van begin tot eind bij verschillende projecten. De afdeling bestaat op dit moment uit een senior adviseur juridische zaken (tevens teamcoördinator) en een junior adviseur juridische zaken. Ter uitbreiding ons team zijn wij op zoek naar een ervaren:

Adviseur juridische zaken/ Vastgoedjurist
Amstelveen, 36 uur per week

In jouw functie ben je verantwoordelijk voor uiteenlopende onderwerpen waarbij juridische aspecten met een hoog afbreukrisico een dominante rol spelen. Je adviseert over juridische aangelegenheden op het gebied van project- en gebiedsontwikkeling en je onderhoudt en informeert de organisatie over juridische actualiteiten. Vanuit jouw expertise beoordeel je vastgoedcontracten of stelt deze zelfstandig op. Ook adviseer je bij aan- of verkoop van gronden en/of panden. Je werkt mee aan de kennisontwikkeling binnen de organisatie op het gebied van vastgoedrecht en beantwoordt alle vragen op jouw vakgebied. Ook bewaak je dat de Woningwet wordt nageleefd. Tot slot behandel je zelfstandig - en indien nodig in nauwe samenwerking met advocaten - alle voorkomende juridische geschillen op het gebied van vastgoedrecht.

Woonzorg Nederland
Onze missie is helder, mensen zo lang mogelijk zelfstandig laten wonen door het bieden van comfortabele woonruimte, een hoogwaardig aanbod van diensten en uitstekende service aan kwetsbare ouderen en mensen met een beperking die beschut willen wonen. Met ruim 30.000 huurwoningen en 13.000 plaatsen in verzorgings- en verpleeghuizen heeft Woonzorg Nederland een voortrekkersrol in het verbeteren van de woonbeleving van 55-plussers. Wij maken graag kennis met innovatieve denkers en klantgerichte doeners. We bieden betekenisvol en uitdagend werk binnen een ambitieuze, open en mensgerichte maatschappelijke onderneming.

Jouw profiel
Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht, aangevuld met specialistische opleidingen/cursussen op het gebied van vastgoed-, gebieds- en projectontwikkeling (bijvoorbeeld Grotius specialisatieopleiding Onroerend Goedrecht). Je hebt minimaal 3 tot 5 jaar relevante ervaring in de gebieds- en projectontwikkeling als bedrijfsjurist dan wel binnen een notariaat. Je hebt kennis van en inzicht in notarieel vastgoedrecht (koop/levering/erfdienstbaarheden), bouwrecht, ruimtelijk bestuursrecht, volkshuisvestingsrecht (Herziene Woningwet, DAEB en niet-DAEB) en aanbestedingsrecht. Je bent pragmatisch ingesteld en vindt het leuk om je collega’s te ondersteunen bij contractonderhandelingen met derden. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werkzaamheden verrichten.

Ons aanbod
We bieden je veel vrijheid, zelfstandigheid en ruimte om je rol zelf in te vullen. Een uitdagend en afwisselend takenpakket binnen een moderne, open maatschappelijke onderneming met gezonde ambities. Er is ruimte voor persoonlijke groei, onder andere door aantrekkelijke opleidingsmogelijkheden. Bij Woonzorg zijn we volop aan het veranderen. Een organisatie in ontwikkeling dus, waar je als jurist medeverantwoordelijk bent voor de verdere opzet en inrichting van de juridische functie in ons bedrijf. Een interessante uitdaging waarbij we jouw enthousiasme goed kunnen gebruiken. Wij bieden een salaris in overeenstemming met de zwaarte van de functie. Voor deze functie geldt een salaris in schaal K van de cao Woondiensten (minimaal € 3.836,- en maximaal € 5.185,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur).

Interesse?
Ga dan vóór 22 november aanstaande naar www.werkenbijwoonzorg.nl en upload je sollicitatiebrief en cv via het online sollicitatieformulier. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeannette Klaarenbeek, senior adviseur juridische zaken, via 020-6662666.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Gezondheidszorg/Welzijn, Juridisch medewerker, Jurist