Junior Jurist Algemeen, Roermond

Zoek jij uitdaging en verantwoordelijkheid in je nieuwe baan? Zet jij al jouw vaardigheden in om het beste resultaat voor de klant te behalen?
Dan gaan wij graag het gesprek met je aan voor de functie van Junior Jurist Algemeen Verbintenissenrecht!

Voor onze afdeling Rechtshulp op de vestiging Roermond zijn wij op zoek naar een fulltime Junior Jurist Algemeen Verbintenissenrecht.

Informatie
Als Junior Jurist Algemeen Verbintenissenrecht ben je direct verantwoordelijk voor je eigen dossierbestand. Je staat zowel particulieren als ondernemers bij. Je adviseert, correspondeert, procedeert en bepaalt in overleg met jouw cliënten de noodzakelijke stappen om een zaak succesvol af te ronden. Dit betekent onder andere het voeren van kantonprocedures en van procedures bij geschillencommissies. Daarnaast volg je een permanent opleidingsprogramma om je kennis up-to-date te houden.

ARAG Roermond
De vestiging Roermond is een van de nevenvestigingen (sinds februari 2003), naast Amsterdam en Rotterdam, van het hoofdkantoor dat is gevestigd in Leusden. Op dit moment werken er circa 60 medewerkers in Roermond. De volgende rechtsgebieden worden behandeld, te weten: Algemeen verbintenissenrecht, ambtenarenrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, letsel en sociaal zekerheidsrecht.

In onze vestiging staan teamgevoel en betrokkenheid centraal, maakt iedereen tijd voor elkaar vrij om elkaar te helpen. We zijn professioneel richting klant en informeel richting collega's.

Functie-eisen
Voor deze functie zoeken we gemotiveerde juristen, die wij onder intensieve begeleiding opleiden. Je bent in het bezit van een afgeronde universitaire opleiding (Master Privaatrecht). Je bent communicatief vaardig, kunt zelfstandig werken en hebt oog voor praktische oplossingen. Tot slot werk je klantgericht en heb je een leergierige instelling.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
  • Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld, een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
  • ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)


Contactinformatie
Wil jij werken in een informele en professionele cultuur, waarin collega's elkaar helpen en we onze klant op de best mogelijke manier bijstaan?
Dan ben jij de professional die wij zoeken! Graag ontvangen wij dan jouw CV en motivatiebrief. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Danny Rumpel via 06 30 46 07 01..

Over ARAG Rechtsbijstand
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Met zo'n 700 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Leusden en Roermond. Meer weten?Klik dan op onze bedrijfspagina.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch medewerker, Juridisch