Medewerker APV & Bijzondere Wetten (vakspecialist B)

Op het gebied van vergunningen is onze gemeente sterk gedigitaliseerd. We zijn vooruitstrevend en een klankbord voor de samenleving. Dit willen we graag blijven. Bruis jij van ideeën en ben jij vooruitstrevend? Kom dan ons team op korte termijn versterken.

Medewerker APV & Bijzondere Wetten (vakspecialist B)
32-36 uur | Hardinxveld-Giessendam

Wat ga je doen?
Als medewerker APV hebt een breed werkveld waarvan de Algemene Plaatselijke Verordening en een diversiteit aan bijzondere wetten de kern vormen. Je behandelt de (aan)vragen en meldingen die daarbij horen. Hierbij kan je denken aan evenementen, weekmarkten, standplaatsen en urgentieverklaringen voor woningzoekenden. Je bent ook de secretaris van de marktcommissie.

Ons team herziet periodiek het beleid en de verordeningen. Een deel hiervan neem jij voor je rekening. Daarnaast adviseer je het college, de burgemeester en de gemeentesecretaris/algemeen directeur over ontwikkelingen en projecten.

Wat neem je mee?
Je werkt in een groot netwerk van organisaties, aanvragers en belanghebbenden. Dit stelt de nodige eisen aan jouw communicatieve vaardigheden, flexibiliteit, daadkracht en snelheid van schakelen. Verder heb je:

  • Een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in een juridische richting;
  • Ervaring met MS Office (met name Word);
  • Ervaring met Squit XO, DigiMak en zaakgericht werken is een pré.

Van elke medewerker verwachten we de competenties: klantgericht, kwaliteitsgericht, motivatie en samenwerking. We verwacht van jou daarnaast: helikopterview, resultaatgerichtheid, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

Waar kom je te werken?
Ons team APV & Bijzondere Wetten bestaat uit 3 enthousiaste, kundige medewerkers die zich dagelijks inspannen in de complexe praktijken van de APV en een diversiteit aan bijzondere wetten. Binnen het team bespreken we ingewikkelde zaken en daarbij waarderen we een eigen mening. Ons team verkent op dit moment een samensmelting met het team Openbare Orde & Veiligheid.

Onze gemeente is een kleine en platte netwerkorganisatie met korte lijnen en een groot loyaliteitsgevoel. We werken zelforganiserend. Onze kernwaarden zijn: passie, aandacht, verbinden, lef en vertrouwen.

Wat bieden we jou?
Een functie voor 32 tot 36 uur per week. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.805,- bruto per maand (bij een volledige werkweek van 36 uur (schaal 9).

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling van een jaar, met de intentie jou een vaste aanstelling te bieden bij goed functioneren. De aanvang is bij voorkeur per direct.

Wij zijn een moderne werkgever. Wij kennen uitstekende arbeidsvoorwaarden op het gebied van reiskosten, flexibele werktijden, verlofregelingen en studiefaciliteiten. Daarnaast beschik je als medewerker over een Individueel Keuze Budget van 17,05% van je bruto jaarsalaris. Je beheert dit budget zelf en je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dit (of een deel hiervan) te laten uitbetalen of er vakantie uren van te kopen.

Solliciteren of meer weten?
Je kunt alleen online solliciteren door middel van de sollicitatiebutton. Reageer voor 16 november 2018. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Monique Boer (medewerker APV & Bijzondere Wetten) of Mike Antoni (medewerker- en teamcoach), via telefoonnummer 14 0184.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Medewerker APV & Bijzondere Wetten, Medewerker APV, Bijzondere Wetten, Gemeente, Overheid, Juridisch, Legal, HBO


Vergelijkbare zoekopdrachten: Gemeente, Juridisch, Overheid, Overig