Junior Juristen Algemeen, diverse vestigingen

Zoek jij uitdaging en verantwoordelijkheid in je nieuwe baan? Zet jij al jouw vaardigheden in om het beste resultaat voor de klant te behalen?
Dan gaan wij graag het gesprek met je aan voor de functie van Junior Jurist Algemeen Verbintenissenrecht!

Voor onze afdeling Rechtshulp op de vestigingen Amsterdam, Leusden en Rotterdam zijn wij op zoek naar fulltime Junior Juristen Algemeen Verbintenissenrecht (incl. intensief opleidingstraject).

Informatie
Als Junior Jurist Algemeen Verbintenissenrecht ben je direct verantwoordelijk voor je eigen cliëntenbestand. Je adviseert, correspondeert, procedeert en bepaalt in overleg met jouw cliënten de noodzakelijke stappen om een zaak succesvol af te ronden. Dit betekent onder andere het voeren van kantonprocedures en van procedures bij geschillencommissies. Als jurist leg je je volledig toe op dossierbehandeling. Er bestaan ook mogelijkheden je later te specialiseren in één van de andere rechtsgebieden.

Functie-eisen
Voor deze functie zoeken we gemotiveerde juristen, die wij onder intensieve begeleiding opleiden. Je bent in bezit van een afgeronde universitaire opleiding (Master Privaatrecht). Je bent communicatief vaardig, kunt zelfstandig werken en hebt oog voor praktische oplossingen. Tot slot werk je klantgericht en heb je een leergierige instelling.

De intensieve inwerkperiode en opleiding zal plaatsvinden op ons hoofdkantoor te Leusden. Deze start op maandag 14 januari 2019. Volledige beschikbaarheid per die datum is een must. Na circa 2 maanden zal je werkzaam zijn op locatie Amsterdam, Leusden of Rotterdam.

De procedure:
De 1e selectieronde zal plaatsvinden op woensdag 28 november 2018 op het hoofdkantoor in Leusden en bestaat uit 2 gesprekken van 30 minuten. Een assessment maakt deel uit van de procedure en wordt vooraf afgenomen.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
  • Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld, een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
  • ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)


Contactinformatie
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze recruiter Danny Rumpel via 06 30 46 07 01.

Over ARAG Rechtsbijstand
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Met zo'n 700 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Leusden en Roermond. Meer weten?Klik dan op onze bedrijfspagina.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch medewerker, Juridisch