Bedrijfsjurist (28 - 40 uur)

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij de Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) al bijna honderd jaar voor staan en die wij elke dag uitdragen. Met zo’n 400 medewerkers werken we elke dag op een innovatieve manier en met veel passie aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. We doen dit samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. Onze onderneming in Deventer heeft een omzet van ongeveer 50 miljoen euro.

De afdeling Juridische Zaken werkt aan een breed scala van voorkomende zaken voornamelijk op het gebied van privaatrecht maar ook deels op het gebied van publiekrecht. De kennis van de medewerkers is vooral gericht op het vennootschapsrecht, het opstellen en beoordelen van contracten, privacywetgeving, aanbestedings- en mededingingsrecht.

Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een allround

 

Bedrijfsjurist (28 - 40 uur)

 

De functie

In deze functie adviseer je directie, leidinggevenden en medewerkers van GD op bedrijfsjuridisch gebied. De kerntaken zijn:

  • het beantwoorden van juridische vraagstukken en het voorbereiden en opstellen van juridische adviezen;
  • het opstellen en beoordelen van (internationale) contracten, zowel commerciële sales contracten als op inkoopgebied;
  • het behandelen van geschillen.

 

De ideale kandidaat:

  • heeft een afgeronde studie Nederlands recht, met een privaatrechtelijke afstudeerrichting;
  • heeft tenminste 5 jaar werkervaring als jurist, in bedrijfsleven of advocatuur, bij voorkeur combinatie van beiden;
  • heeft kennis van de relevante rechtsgebieden zoals verbintenissenrecht, aanbestedingsrecht, intellectuele eigendom, mededingingsrecht en de AVG;
  • beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, zowel in  Nederlandse als Engelse taal;
  • is resultaatgericht, pragmatisch, probleemoplossend;
  • heeft gevoel voor verhoudingen zowel binnen de organisatie als tussen commerciële en juridische afwegingen;
  • en is een teamplayer, die ook goed zelfstandig kan werken.

 

Wat bieden we?

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling.

 

Waar kom je te werken?

GD beschikt over één van de grootste veterinaire laboratoriums ter wereld, waar jaarlijks ruim 4 miljoen lab-bepalingen worden verricht. Wij voeren diergezondheidsmonitoring en praktijkgericht onderzoek uit en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en -bestrijding. Daarbij werken we veel samen met diverse partijen in de markt, zowel overheid, farmaceuten als veehouders horen tot onze clientèle. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie. Bij ons krijg je ruimte om initiatief te nemen. Wij vinden het belangrijk dat je staat voor je eigen resultaat én voor het totaal.

 

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over deze functie? Stuur dan je motivatie met curriculum vitae uiterlijk 19 november 2018 naar solliciteren@gddiergezondheid.nl of reageer via het sollicitatieformulier op de website van GD (www.gddiergezondheid.nl).

Inhoudelijke vragen over de functie kunnen worden gesteld aan Marije Welgraven, Hoofd Juridische Zaken, tel.nr. 0570-660404. Voor meer informatie over GD verwijzen we je naar onze website.

 

Assessment

Een assessment en/of persoonlijke profielanalyse kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bedrijfsjurist, Juridisch, Jurist, Zakelijke dienstverlening