Ervaren aangiftemedewerker

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Samenwerken, ondernemerschap, kennis delen, vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, senior tax advisor, prettige woon- en werkomgeving.
Spreken deze kernwoorden je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je doen?
Je verzorgt belastingaangiften zelfstandig, stelt bezwaarschriften op en controleert aanslagen. Je onderhoudt contacten met cliënten en de belastingdienst. Je signaleert waar adviesmogelijkheden liggen vanuit aangiften en jaarrekeningen, bijvoorbeeld bij de toepassing van de innovatiebox of op het gebied van tax reporting. Je cliënten zijn erg gevarieerd, van vermogende particulieren en (middel)grote familiebedrijven tot beursgenoteerde ondernemingen en vastgoedfondsen.

Waar ga je werken?
Je werkt vanuit onze vestiging in Arnhem vooral nauw samen met je collega Tax-specialisten, maar bijvoorbeeld ook met de collega’s in de secties Ondernemingsrecht en Vastgoed..

Wie ben jij?
Je hebt ruime ervaring in de fiscale praktijk opgedaan en hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie (HBO of WO), aangevuld met de beroepsopleiding van de NOB of RB. Je bent accuraat, cijfermatig onderlegd en je hebt sterke communicatieve vaardigheden. Je werkt graag in teamverband samen voor onze cliënten in een geïntegreerde aangifte- en adviespraktijk.

Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits strekt tot aanbeveling. Met een proactieve en positieve instelling ben je een belangrijke schakel in de verdere uitbouw van onze fiscale praktijk.

Arbeidsvoorwaarden
Bij een uitdagende functie horen goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt van ons verwachten:
- marktconform salaris (mede afhankelijk van relevante werkervaring);
- een goede pensioenregeling;
- een vaste onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding;
- 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
- een laptop en een mobiele telefoon;
- veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld binnen onze eigen Dirkzwager Academy.

Meer weten of solliciteren?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Robert de Vries of Cuno Wittrock. Je bereikt Robert of Cuno via telefoonnummer 088-2424 100.

Wil je solliciteren? Klik dan op de gele button ‘solliciteren’ in de linkerkant van dit scherm. Richt je motivatiebrief aan Petra Kiphardt (HR Manager).

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Belastingadviseur, Juridisch medewerker