Advocaat Stagiaire / Advocaat Medewerker Civiel Recht

Bedrijfsprofiel

De Brouwer Advocaten is een ambitieus advocatenkantoor met een groeiende praktijk. We richten ons op meerdere disciplines zoals arbeidsrecht, bestuursrecht, personen- en familierecht, letselschade, algemeen verbintenissenrecht en strafrecht. Door deze unieke combinatie van specialismen onder één dak kunnen wij onze cliënten optimaal bijstaan. We staan bekend om onze betrokken, gedreven, no-nonsense aanpak. We hebben maar één doel: de beste oplossing voor onze cliënten bereiken.

Wat verwachten wij van jou?

Wij zoeken een advocaat die afgestudeerd is binnen het privaatrecht met een procesrechtelijke of ondernemingsrechtelijke focus. Naast een goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid hechten wij grote waarde aan de capaciteit om zelfstandig te werken. Een positieve werkhouding en uitstraling zijn een vereiste. Je bent een ondernemende en innemende persoonlijkheid en in staat een goede, langdurige en persoonlijke relatie op te bouwen met cliënten en collega’s. Naast goed zelfstandig werken, functioneer je ook uitstekend in een team. Je bent accuraat, ambitieus, commercieel verantwoordelijk en stressbestendig. 

Wat bieden wij?

Uiteraard bieden wij een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar het belangrijkste is wel dat je werkt bij een dynamisch en ambitieus kantoor met betrokken collega’s. Je krijgt een brede functie met een grote verantwoordelijkheid en perspectief voor de toekomst. De Brouwer Advocaten biedt je alle ruimte om je verder te specialiseren en je talenten te ontwikkelen. 

Wij bieden een mooie mix van specialismen aan met kwalitatief hoogwaardige zaken. Bovendien kijken we op een creatieve en innovatieve manier naar de markt én onze eigen ontwikkeling. Ons kantoor wordt hierbij ondersteund door een marketingteam dat meedenkt over de digitale ontwikkelingen. Het kantoor is gevestigd in een monumentaal pand. Op loopafstand van de rechtbank, UWV en het centrum van Rotterdam. 

Je gemotiveerde brief waarin je aangeeft waarom jij ons team wilt komen versterken stuur je, voorzien van cv (met pasfoto) en eventuele referenties, aan mr. W.H.J.W. de Brouwer via de solliciteerbutton naast deze vacature.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker, Advocaat-Stagiair(e)