Junior Bedrijfsjurist

Een gave uitdaging voor een juridisch talent!


 

Transdev Nederland is voor het hoofdkantoor te Hilversum op zoek naar een

 

Junior Bedrijfsjurist

Wat ga je doen?
Als junior bedrijfsjurist maak je onderdeel uit van de afdeling Juridische Zaken. De afdeling Juridische Zaken bestaat uit vier juristen. Het is een kleine afdeling met ontzettend leuke collega’s. Iedereen werkt zelfstandig en heeft zijn eigen specialismen en aandachtsgebieden.
In deze rol liggen jouw werkzaamheden op alle rechtsgebieden, zoals algemeen contractenrecht, arbeidsrecht, aanbestedingsrecht, bestuursrecht, vennootschapsrecht. Onderdeel van je werk is het aanvragen van vergunningen, verzorgen van inschrijvingen in het handelsregister en het verzorgen van rapportages. Tevens ga je zelfstandig juridische procedures voeren, zoals bij de geschillencommissie openbaar vervoer. Daarnaast verricht je ook overige juridische werkzaamheden zelfstandig, zoals het beoordelen van contracten, het adviseren van interne klanten en het opstellen van memo’s.

Wie zoeken wij?
Je hebt ongeveer 3 à 4 jaar ervaring als jurist. Bij voorkeur heb je een afgeronde stage binnen de advocatuur of heb je de beroepsopleiding bedrijfsjuristen afgerond. Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in Nederlands en Engels. Je hebt ervaring in het voeren van procedures en beschikt over een ‘hands-on’ mentaliteit, bent leergierig en neemt initiatief.

Kortom:
Herken jij jezelf hierin? Dan zoeken wij jou, een enthousiaste ‘young’ professional, met:

 • Een afgeronde wo-opleiding Rechtsgeleerdheid
 • Een afgeronde beroepsopleiding advocatuur/ beroepsopleiding bedrijfsjuristen
 • Leergierig, zelfstandig en pro-actief


Onze organisatie
Transdev Nederland geeft mensen de vrijheid om te reizen. Als toonaangevend mobiliteitsbedrijf zijn we actief in het hele land onder diverse namen zoals Connexxion, Hermes en Breng. We leveren innovatieve mobiliteitsoplossingen voor personenvervoer en dragen met onze duurzame voertuigen en initiatieven bij aan de energietransitie in ons land. Ook verzorgen wij met Witte Kruis het ambulancevervoer in diverse regio’s in Nederland. Bij alles wat we doen staan onze reizigers en medewerkers centraal. Transdev Nederland heeft 12.000 medewerkers en vervoert dagelijks zo’n 500.000 mensen.
Als onderdeel van een grote internationale organisatie van 82.000 medewerkers in 20 verschillende landen, profiteren we van een enorme hoeveelheid kennis en ervaring. Wij zijn koploper op het gebied van zero-emission personenvervoer en innovatieve mobiliteit. Bovendien zijn we voortdurend op zoek naar talent en de nieuwste technieken en partners. Zo kunnen we als organisatie blijven innoveren en onze ambities realiseren. De afdeling juridische zaken is op zoek naar een junior bedrijfsjurist die samen met ons deze ambities wil waarmaken.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende, zelfstandige baan in een markt die voortdurende verandert door aanbestedingen en innovatieve ontwikkelingen
 • Een dynamische werkomgeving, waar geen dag hetzelfde is
 • Een baan waarin je een zinvolle bijdrage levert aan duurzame mobiliteit
 • Kansen om je te ontwikkelen
 • Een informele sfeer
 • Faciliteiten zodat je kunt flexwerken
 • Prima arbeidsvoorwaarden
 • Een leuk team om in te werken!


Interesse?
Ben je nieuwsgierig geworden en denk je de juiste persoon voor deze functie te zijn? Solliciteer dan op deze vacature via de sollicitatiepagina op onze website.
 

Acquisitie naar aanleiding van. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Bedrijfsjurist, Jurist, Contractenrecht, Contractrecht, Contracts, Arbeidsrecht, Aanbestedingsrecht, Bestuursrecht, Vennootschapsrecht, Juridisch Adviseur, Recht, Advocatuur, Rechtsgeleerdheid

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bedrijfsjurist, Transport/Logistiek/Opslag