Teamleider Juridische Dienstverlening

Kom werken bij Slachtofferhulp Nederland!
Slachtofferhulp Nederland helpt na misdrijven, verkeersongevallen, rampen en calamiteiten. Bij ons kan je terecht voor emotionele steun, wij ondersteunen in het strafproces en helpen om schade vergoed te krijgen. Met ruim 1000 vrijwilligers, 100 stagiairs en 500 betaalde krachten helpen wij jaarlijks 300.000 mensen. 

Bij Slachtofferhulp Nederland komen alle medewerkers gezamenlijk op voor de belangen van slachtoffers. Samen helpen wij slachtoffers vandaag verder. Kom jij ons team versterken? 
 

Wij zoeken een

Teamleider Juridische Dienstverlening

24 uur per week

Standplaats AlmereHoe help jij onze cliënten verder?
Na een misdrijf, (verkeers)ongeval, calamiteit of ramp spelen allerlei emoties en krijgen slachtoffers en nabestaanden te maken met verschillende instanties. Het team Juridische Dienstverlening informeert slachtoffers over het strafproces en ondersteunt hen bij het uitvoeren van hun slachtofferrechten. Ook ondersteunen wij het slachtoffer bij het verwerken van de gebeurtenis en waar mogelijk helpen we bij het verlichten van de materiële en immateriële schade. 

Wat ga jij doen?
Als teamleider heb je een divers takkenpakket. Je geeft leiding aan een gemengd team van betaalde krachten en vrijwilligers. Je werkt nauw samen met de Politie, het Openbaar Ministerie, de Reclassering en de Raad voor Kinderbescherming in jouw regio en help je bij het verder ontwikkelen van het beleid op tactisch en operationeel niveau. 

Wat vraagt dat van jou?
Wij hebben behoefte aan een communicatieve, verbindende en daadkrachtige teamleider die zorg draagt voor zijn of haar team en de teamleden ondersteunt in hun persoonlijke ontwikkeling. Jij werkt graag samen en hebt een gezonde dosis overtuigingskracht. Je krijgt energie van het ontwikkelen, realiseren en implementeren van beleid en bent resultaatgericht. 

  Een aantal aspecten zijn van belang voor deze functie:

  • Afgeronde hbo-opleiding Recht of SJD
  • Ervaring met leidinggeven
  • Affiniteit met het aansturen van vrijwilligers
  • Flexibel inzetbaar in de regio waar jij gaat werken


Wat bieden wij jou?
Een uitdagende, verantwoordelijke en afwisselende baan van maatschappelijk belang bij een betrokken organisatie. Met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Bij fulltime dienstverband van 36 uur bieden wij, maximaal € 3.988,- bruto per maand, 20 vakantiedagen en een individueel loopbaanbudget. Verder heb je een aantrekkelijk individueel keuzebudget waarin 26 bovenwettelijke uren, 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering naar keuze kunnen worden omgezet naar geld, scholing of vrije tijd. 

Interesse?
Kom jij ons team versterken? Solliciteer direct via ons sollicitatieformulier of neem contact met ons op. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met 
Agnes van de Avoird (06-36034226). 
Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. Een antecedenten-/ veiligheidsonderzoek maakt deel uit van de procedure evenals het overleggen van een Verklaring omtrent Gedrag. 

Deze vacature wordt tegelijkertijd in- en extern geplaatst. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Teamleider Juridische Dienstverlening Rotterdam, Teamleider, Leidinggevende, Juridisch, Juridische vacatures, Legal, Recht, SJD, Sociaal Juridische Dienstverlening, Teamleider Juridische Dienstverlening Almere, Teamleider Juridische Dienstverlening Flevoland


Vergelijkbare zoekopdrachten: Gezondheidszorg/Welzijn, Juridisch medewerker