Een advocaat-stagiaire (M/V) en/of een advocaat-medewerker (M/V) voor de sectie arbeidsrecht

TRC Advocaten B.V. is een middelgroot advocatenkantoor met vestigingen in Veldhoven en Horst. TRC heeft een ervaren en gedreven team van 19 gespecialiseerde advocaten dat vooral op het gebied van het ondernemings- en arbeidsrecht, het bestuursrecht, het bouw- en vastgoedrecht, de insolventiepraktijk en het familie- en erfrecht werkzaam is.

Onze cliënten komen met name uit het midden- en kleinbedrijf, maar ook beursgenoteerde ondernemingen en (lokale) overheden worden door ons team bijgestaan. Daarnaast blijven zaken voor particuliere cliënten een belangrijk onderdeel uitmaken van onze dagelijkse praktijk.

Wij zoeken wegens uitbreiding voor onze vestiging in Veldhoven een (gevorderd) advocaat-stagiaire (M/V) en/of een beginnend advocaat-medewerker (M/V) voor de sectie arbeidsrecht.

De kandidaten aan wie wij denken:

  • beschikken over een flinke dosis ambitie en passie voor het vak van advocaat
  • hebben de studie Nederlands recht met uitstekende cijfers afgerond met goede kennis van het privaatrecht en met het accent op het arbeidsrecht
  • hebben een commerciële instelling en zijn bereid zich actief bezig te houden met acquisitie
  • hebben een nuchtere, proactieve en dienstverlenende houding
  • zijn sociaal vaardig en kunnen zich zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken in de Nederlandse en Engelse taal
  • kennis en affiniteit met het ondernemingsrecht is een pré

Wij bieden je de mogelijkheid om je in een dynamische proces- en adviespraktijk te ontwikkelen tot een zelfstandig werkende advocaat met eigen zaken. Er is bij ons kantoor volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en wij zorgen ervoor, dat iedere advocaat een goede begeleiding, maar vooral ook een brede opleiding krijgt met de mogelijkheid tot (verdere) specialisatie in de toekomst. Er heerst bij TRC een uitstekende werksfeer en er worden je goede arbeidsvoorwaarden geboden.

Voor vragen, opmerkingen en sollicitaties kunt u zich richten tot mw. mr. G.G.J. van Kooten (g.vankooten@trc-advocaten.nl). De sollicitatietermijn sluit 16 december 2018.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker, Advocaat-Stagiair(e)