Advocaat Medewerker

Advocatenkantoor Vahl is gevestigd in Barneveld en bedient cliënten door het gehele land. Het is een prima, centraal gelegen uitvalsbasis waarbij alle Rechtbanken in het centrale deel van het land binnen een uur te bereiken zijn. De filosofie van ons kantoor is korte lijnen, een hoog niveau van dienstverlening, dicht bij de cliënt. Het kantoor is actief in de Algemene Praktijk, dat maakt de werkzaamheden divers en dynamisch.

Om de voortdurende uitbreiding van onze kring tevreden cliënten te kunnen opvangen bestaat de behoefte aan meer “handen”. Ten aanzien van de huidige vacature gaat de voorkeur uit naar een medewerker met kennis en ervaring in het Familierecht en/of het Strafrecht. Een combinatie met en/of kennis van andere Rechtsgebieden is eveneens welkom. 

De ideale kandidaat voor ons is iemand die naast de nodige professionaliteit ook beschikt over een flinke dosis humor, een "handen uit de mouwen mentaliteit" en inlevingsvermogen richting onze cliënten. De sfeer binnen kantoor is informeel en ook naar onze cliënten dragen wij die sfeer uit. Wij zoeken primair naar een kandidaat met een (bijna) voltooide beroepsopleiding, maar als je meent dat je bij ons past laten wij ons graag overtuigen! Sollicitaties worden uiteraard met de uiterste zorg in behandeling genomen en zijn vertrouwelijk. Referenties zijn pas aan de orde nadat wij daarover duidelijke afspraken hebben gemaakt.

We hebben plek voor een full-time medewerker, echter een dienstverband in een part-time variant is zeker bespreekbaar, evenals het werken van een deel van de tijd uit huis of een andere locatie.

 

Wij bieden een marktconform salaris, een prettige en informele werksfeer en mogelijkheden om door en mee te groeien binnen en met onze kantoororganisatie.

Solliciteren mag via deze vacature, door het indrukken van de solliciteerbutton naast deze vacature. Richt je brief aan Wim Vahl.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker