Medewerker Vergunningverlening

De Gemeente Baarn zoekt enthousiaste medewerkers met lef die zich inzetten voor Baarn en zijn inwoners. Voor de front-office vergunningen binnen het team ruimte & omgeving zoeken wij:

Twee Medewerkers Vergunningverlening (m/v)
voor 24 uur per week

De functies
De front-office vergunningen binnen het team ruimte en omgeving, van de gemeente Baarn, zoekt twee medewerkers vergunningverlening voor 24 uur per week. Niet uitgesloten is dat dit later meer wordt.

Wat doet de medewerker vergunningverlening?
Als administratief medewerker vergunningverlening ben je dagelijks belast met de registratie van de omgevingsvergunningaanvragen (voor onder andere bouwen, slopen, uitritten, kappen en monumenten). Verder geef je onder andere informatie aan de klanten over bestemmingsplannen, vergunningsvrij bouwen, bouwmogelijkheden, uitbreiden, splitsen, kappen en uitritten. Je draagt zorg voor dossiervorming en verstrekt gegevens aan het Centraal Bureau Statistiek, ook behandel je aanvragen voor parkeervergunningen en parkeerontheffingen.

Wat moet je kunnen?
Wij zoeken twee enthousiaste collega’s die in staat zijn om verder vorm te geven aan deze functie. Je beschikt bij voorkeur over een diploma op juridisch/bestuurlijk of bouwkundig gebied. Je hebt goede contactuele eigenschappen en kunt omgaan met tegenstellingen en werkdruk. Je hebt een dienstverlenende instelling, je bent nauwkeurig en in staat om zelfstandig te werken. Je bent bereid om vakgerichte opleidingen te volgen.

Één van de twee medewerkers vergunningverlening heeft ruime ervaring in het zelfstandig schrijven van verweerschriften.

Aanvullende eigenschappen zijn:

  • Je bent collegiaal en enthousiast en je hebt een klant- en servicegerichte instelling.
  • Je werkt efficiënt.
  • Je bent tactvol, assertief en je bent representatief.
  • Je bent flexibel inzetbaar.
  • Je bezit goede contactuele eigenschappen.
  • Je hebt ervaring met het gebruik van de computer en je kunt goed uit de voeten met Word en Excel.
  • Kennis van bestemmingsplannen, Wabo, SquitXO en de APV is een pre.


Competenties
Je realiseert je dat je onderdeel bent van en medeverantwoordelijk voor de organisatie. Je staat voor wie je bent en voor wat je doet. Je blijft doelmatig handelen door je eigen gedragsstijl, ideeën en werkwijzen aan te passen aan veranderende omstandigheden, taken, verantwoordelijkheden en/of mensen. Je werkt en denkt vanuit de klant met inachtneming van het algemeen belang. Je blijft optimaal presteren onder stressvolle omstandigheden. Je bent in staat om zowel formeel, als informeel informatie uit te wisselen. Je werkt in een open werksfeer met anderen aan resultaten. Je bent in staat om binnen je eigen functie zaken af te handelen en je bent hierop aanspreekbaar. Nieuwe kennis, vraagstukken, problemen, klachten, en fouten zie je als kansen om jezelf te verbeteren.

Wat bieden we je?
Wij bieden je een salaris, dat afhankelijk van opleiding en ervaring maximaal € 2.986,- bruto per maand (schaal 7) of € 3.376,- (schaal 8) bedraagt op basis van een 36-urige werkweek. Daarnaast hebben wij een Individueel keuzebudget dat ruim 17% van het jaarinkomen bedraagt en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidingsmogelijkheden.

De gemeente Baarn
Baarn ligt centraal in Nederland, aan de rand van de provincie Utrecht, in de regio Eemland. Samen met de kernen Eembrugge en Lage Vuursche vormt Baarn een gemeenschap waar we trots op zijn. De landschappelijke omgeving is prachtig en afwisselend. Baarn is aan de zuidkant omgeven door de fraaie bossen van de Utrechtse Heuvelrug, met als parel het beschermde dorpsgezicht van Lage Vuursche. Aan de noordzijde strekt zich een wijds polderlandschap uit, doorsneden door de meanderende rivier de Eem. Kijk voor meer informatie op de website www.baarn.nl.

De organisatie
De focus van de gemeente Baarn is voor de komende periode gericht op het centraal stellen van de klant en het verder ontwikkelen van de organisatie en de dienstverlening. Medewerkers van onze gemeente zijn ontwikkelingsbereid en tonen grote betrokkenheid bij de gemeente Baarn. De samenwerking is informeel en er heerst een actiegerichte en dienstverlenende cultuur. De front-office en back-office werken nauw samen aan de afhandeling van omgevingsvergunningen, ontheffingen, meldingen en andere vergunningen.

Belangstelling om te solliciteren?
Voor specifieke informatie over de functie kun je tot 7 december 2018 bellen met Jelmer Ridder, teammanager Ontwikkeling Ruimte & Omgeving, telefoonnummer 06-11830256.

Je sollicitatiebrief dient uiterlijk 7 december 2018 te zijn ontvangen. Selectiegesprekken worden in week 50 (10 december t/m 15 december) ingepland maar kunnen desgewenst ook eerder plaatsvinden.

Je kunt je cv en motivatiebrief richten aan het College van burgemeester en wethouders van Baarn, onder vermelding van vacaturenummer 18-20 (medewerker vergunningverlening schaal 7) of 18-21 (medewerker vergunningverlening schaal 8) en mailen naar: solliciteer@baarn.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Gemeente, Beleidsmedewerker, Juridisch medewerker, Juridisch