advocaat stagiair(e) ondernemingsrecht/faillissementsrecht

Stekelenburg Advocaten is een jong en ambitieus advocatenkantoor dat zich in korte tijd heeft ontwikkeld tot een toonaangevend kantoor in Oost-Nederland met aansprekende faillissementen zoals OAD en met klanten waar we trots op zijn. Ons motto is: je moet alleen dát doen waar je goed in bent. Stekelenburg Advocaten richt zich alleen op het ondernemingsrecht, want daar zijn we goed in. Als nichekantoor zijn wij overzichtelijk qua omvang, sterk qua specialisatie.

 

Stekelenburg Advocaten is per direct op zoek naar:

 

een advocaat stagiair(e) ondernemingsrecht/faillissementsrecht (beginnend/gevorderd)

 

Als advocaat stagiair(e) ondernemingsrecht/faillissementsrecht voer je, onder begeleiding van één van onze ervaren advocaten, zelfstandig een praktijk op het gebied van het ondernemingsrecht. Daarnaast ondersteun je onze advocaten in hun praktijk: stelt processtukken en overeenkomsten op en helpt bij het adviseren over de meest uiteenlopende onderwerpen op het gebied van het ondernemingsrecht. Je ondersteunt onze bewindvoerders en curatoren bij de afwikkeling van surseances en faillissementen.

Jouw Profiel:

 • je hebt een afgeronde studie WO Rechten;
 • goede kennis van het verbintenissenrecht, vennootschapsrecht en/of faillissementsrecht is een pré;
 • je bent ambitieus, positief ingesteld en je hebt teamspirit;
 • je bent communicatief vaardig, weet prioriteiten te stellen, werkt gestructureerd en nauwkeurig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • je hebt een goed analytisch vermogen en weet snel hoofd- en bijzaken te onderscheiden;
 • je werkt pragmatisch en oplossingsgericht, zonder daarbij de juridische kaders uit het oog te verliezen;
 • je hoeft, als je solliciteert voor de functie van gevorderd advocaat-stagiair(e), geen eigen praktijk mee te nemen, maar we verwachten wel dat je commercieel en ondernemend bent ingesteld en je daarin (verder) wilt ontwikkelen.

Ons aanbod:

 • je maakt deel uit van een inspirerende, laagdrempelige en dynamische organisatie;
 • een fulltime positie op basis van 40 uur per week;
 • wij investeren in opleiding en training, zodat jij en ons kantoor steeds beter worden;
 • om er zeker van te zijn dat je het werken (bij ons) leuk vindt en wij de gelegenheid krijgen om te beoordelen of je binnen ons team past, word je, als je solliciteert voor de functie van beginnend advocaat stagiair(e), in aanloop een dienstverband van 3 maanden aangeboden, als juridisch medewerker, met bij gebleken geschiktheid uitzichtop de functie van advocaat-stagiair(e).

Salaris:

Marktconform. Wij geloven in loon naar werken: je mag rekenen op een beloning die past bij je kennis, ervaring en inzet.

Geïnteresseerd?

Stuur voor 3 december a.s. je cv en korte motivatie naar werken@stekelenburgadvocaten.nl.

Meer informatie?

Kijk op onze website of bel Jeroen Stekelenburg: 0548-726726.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e), Advocaat-Stagiair(e) beginnend