Advocaat-medewerker Insolventierecht

Certa Legal Advocaten 

Your business, our law

Certa Legal is een advocatenkantoor van betrokken en gedreven professionals, waar de belangen van onze cliënten en het plezier in het vak voorop staan. De focus ligt op ondernemingsrecht/insolventie, vastgoed, aansprakelijkheids-/verzekeringsrecht, arbeidsrecht en incasso. De kwaliteit is hoog, de tarieven zijn redelijk. De lijnen zijn kort en door een persoonlijke aanpak is de samenwerking met de cliënt optimaal.

Certa Legal staat voor goed juridisch advies en een pragmatische aanpak. Geen gecompliceerde, met jargon gevulde adviezen, maar praktische to the point oplossingen waar cliënten direct iets mee kunnen. Werken bij Certa Legal betekent werken in een grachtenpand in hartje Amsterdam in een leuk team met veel enthousiasme voor ons werk. 

Voor onze sectie Insolventie zijn wij op zoek naar een 

Advocaat-medewerker 

De praktijk van Certa Legal Insolventie houdt zich bezig met de diverse aspecten van het faillissementsrecht. Daaronder valt niet alleen de afwikkeling van faillissementen als curator, het begeleiden van surseances van betaling als bewindvoerder, het uitvoeren van doorstartscenario’s, al dan niet in de vorm van een zogenaamde pre-pack, maar ook de advisering op het gebied van zekerheden, overnames uit faillissement, bestuurdersaansprakelijkheid en andere deelgebieden die te maken hebben met bedrijven in financiële moeilijkheden.

Profiel 
De advocaat die wij zoeken:

  • heeft minimaal 4 jaar ervaring in de insolventiepraktijk en wordt bij voorkeur al aangesteld als curator
  • is ambitieus, analytisch goed en in staat verbanden te leggen;
  • is ondernemend en proactief;
  • is een teamplayer maar werkt ook goed zelfstandig;
  • is sociaal- en communicatief vaardig;
  • heeft veel gevoel voor humor en kan relativeren.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie met een prettige werksfeer en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven. Wij investeren in de groei van onze medewerkers en geven jou graag de kans om je talenten te ontwikkelen door middel van cursussen en/of coaching. 

Sollicitatie

Interesse in deze functie? Stuur dan je curriculum Vitae en motivatie aan Chantal Heruer, via de solliciteerbutton naast deze vacature.

Procedure

Je kunt reageren tot 31 december 2018. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in januari 2019. Klikt het van beide kanten dan volgt een tweede gesprek en zal er een casus worden voorgelegd. Tot slot wordt er een assessment afgenomen. 

NB: Door te reageren op een van onze vacatures geef je ons uitdrukkelijke toestemming om jouw gegevens te verwerken in onze database ten behoeve van onze kandidaat portfolio. 

Wij attenderen je erop dat een socialmediascreening deel uitmaakt van de sollicitatieprocedure. Uiterlijk 4 weken na het einde van de sollicitatieprocedure worden alle persoonsgegevens en overige informatie verwijderd uit de database van Certa Legal Advocaten. 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker, Advocaat-medewerker beginnend, Juridisch