Advocaat Ondernemingsrecht

Advocaat Ondernemingsrecht
Tiel, 32-40 uur

Advocaat Ondernemingsrecht, het profiel
De advocaat die Bierman zoekt is een juridisch specialist op het terrein van het Ondernemingsrecht en beschikt over een ondernemende en commerciële mentaliteit.
Binnen de regio zijn er voor Bierman – als marktleider binnen Rivierenland – voldoende kansen om de ondernemingsrechtpraktijk verder uit te bouwen. Een vakspecialist tevens zijnde een krachtige commercieel ingestelde advocaat wordt hiervoor gemist. Binnen de sectie Ondernemingsrecht zijn nu 4 advocaten werkzaam.
Bierman zoekt een advocaat met meerdere jaren brede werkervaring op het gebied van het Ondernemingsrecht, waarbij ook gedacht wordt aan gerichte kennis op de gebieden M&A, Vennootschapsrecht en contractenrecht. Deze ervaring is bij voorkeur opgedaan bij een advocatenkantoor.
Binnen Bierman bestaat een praktijk waarin zowel geadviseerd als geprocedeerd wordt. Je beschikt tevens over de kwaliteiten om een stevig eigen netwerk te creëren en weet daaruit op jouw vakgebied - maar ook op de rechtsgebieden van collega’s – een substantiële omzet te genereren. Je kiest er bewust voor om juist bij Bierman jouw praktijk uit te breiden en voort te zetten. Het werken bij een middelgroot sterk regionaal advocatenkantoor, als Bierman is, geeft jou die inspirerende omgeving om te blijven excelleren en de praktijk verder uit te bouwen.
Als echte teamplayer bouw je mee aan de uitbouw van het kantoor. Niet in de laatste plaats geldt dat je een plezierige kantoorgenoot bent, want Bierman hecht grote waarde aan de sfeer binnen het kantoor.

Advocaat ondernemingsrecht, het profiel
De geschikte kandidaat beschikt over:

  • minimaal 6 jaar relevante ervaring op het gebied van Ondernemingsrecht;
  • bewezen ondernemerskwaliteiten om Bierman collegiaal verder uit te bouwen;
  • de tijd en energie om ook buiten de reguliere werktijden netwerkbijeenkomsten bij te wonen en Bierman met netwerkcontacten verder onder de commerciële aandacht te brengen;
  • affiniteit met het midden- en klein bedrijf;
  • juridische scherpzinnigheid;
  • zeer goede schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden;
  • een evenwichtige integere persoonlijkheid die door inzet, houding, gedrag en deskundigheid een hoge klanttevredenheid weet te bereiken;
  • maatschappelijke betrokkenheid;
  • teamplayer mentaliteit waardoor het plezierig samenwerken is;
  • ondernemerschap.


De ideale kandidaat is een netwerker en is commercieel ingesteld. Is in staat om met een sterk (eigen) netwerk nieuwe business te genereren. Hij/ zij kan dit bewijzen met een stevige persoonlijkheid met gezond zelfbewustzijn en heeft reeds aangetoond vertrouwen bij opdrachtgevers op te kunnen bouwen. Een dienstverlenende instelling én een hoog energieniveau zijn noodzakelijk, evenals integriteit, gewetensvol handelen en respect voor eenieder in de organisatie. Hij/zij is leergierig, ziet en benut commerciële kansen en is altijd op zoek naar samenwerking en het leveren van topkwaliteit.
Ten slotte heeft de kandidaat een Grotius, dan wel vergelijkbare opleiding afgerond of is voornemens deze te gaan volgen.

Bierman Advocaten, de organisatie
Bierman Advocaten (hierna Bierman te noemen) is een full service advocatenkantoor. Ondernemingsrecht en herstructurering zijn de hoofdthema’s van de dienstverlening van Bierman. Het kantoor bestaat sinds 1975 en heeft een uitstekende reputatie, is ambitieus en heeft persoonlijke dienstverlening hoog in het vaandel staan, de cliënt en diens belangen staan voorop. Bierman is de grootste juridische dienstverlener in het Rivierengebied. Het kantoor is gespecialiseerd in juridische advisering en begeleiding van ondernemingen (MKB), (overheids-) organisaties en particulieren.

Bierman is gevestigd in een modern kantoorgebouw centraal gelegen aan de A15 in Tiel en telt in totaal ongeveer 30 medewerkers waarvan 17 advocaten. Zes van deze advocaten zijn aandeelhouder (‘de maatschap’). Drie partners zullen binnen enkele jaren – vanwege het bereiken van ‘de pensioengerechtigde leeftijd’ – uittreden, waardoor binnen het kantoor partnerperspectief aanwezig is. In de organisatie wordt ondersteuning geboden door: een officemanager, een administrateur en secretaresses (5fte).

Solliciteren
Terra Legal Search begeleidt de procedure voor deze vacature. Op de site www.terralegal.nl kun je een informatienotitie downloaden over deze vacature.

Wanneer je geïnteresseerd bent in deze vacature, ontvangt Terra Legal Search graag zo spoedig mogelijk je motivatie en curriculum vitae via het online sollicitatieformulier

Voor resterende vragen nodigen we je uit ons te bellen of e-mailen. Dianne Kurvers, search Consultant | terra@terrasearch.nl | 085 0702597.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Juridisch