(gevorderd) advocaat-stagiair of beginnend advocaat-medewerker

OMVR advocaten + notariaat is met 16 advocaten een middelgroot kantoor. Vanuit vestigingen in Ermelo, Harderwijk en Lelystad worden onze plaatselijke, regionale en landelijke cliënten bijgestaan. Onze advocaten zijn o.a. actief op de volgende rechtsgebieden: handels- en ondernemingsrecht, arbeidsrecht, insolventierecht, ambtenarenrecht, strafrecht, letselschade en personen- en familierecht. 

Voor onze vestiging in Ermelo zijn wij op zoek naar een:

(gevorderd) advocaat-stagiair of beginnend advocaat-medewerker (m/v) 

De vestiging Ermelo is een klein kantoor dat redelijk zelfstandig opereert. De eerste jaren werk je in de algemene praktijk. Je wordt goed begeleid, maar hebt veel vrijheid. De sfeer is informeel. Eigen initiatief wordt op prijs gesteld; als je je eigen praktijk opbouwt is dat een pré, waarbij dan ook specialisatie mogelijk is. Naast de begeleiding in Ermelo op dagelijkse basis zijn er wekelijks jurisprudentie- en andere overleggen met je collega's in Harderwijk.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Paul van Oss via telefoonnummer 0341-552078 of paulvanoss@omvr.nl

Je sollicitatie, voorzien van je CV en eventuele stageverslagen, kun je versturen via de solliciteerbutton. Graag ontvangen we je sollicitatie uiterlijk 1 januari 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker, Advocaat-Stagiair(e)