Jurist Subsidies & Innovaties

Jurist Subsidies & Innovaties (40 upw, Rijswijk, Utrecht of Amsterdam)

Werken op het snijvlak van het bestuursrecht, fiscaal recht en Europees recht? Wij zoeken een ondernemende, analytische en oplossingsgerichte jurist om ons team compleet te maken!

Jouw baan als Jurist Subsidies & Innovaties bij PNO Consultants
PNO is marktleider in Nederland en Europa op het gebied van innovatie- en subsidieadvies. Wij begeleiden onze klanten uit de private en publieke sector bij het bereiken van hun ambities, door projectideeën (verder) te ontwikkelen, verbinding met andere organisaties te leggen, en publieke gelden te werven. De juristen bij PNO werken daarom voornamelijk op het snijvlak van het bestuursrecht, fiscaal recht en Europees recht.

Wat werken als jurist bij PNO bijzonder maakt, is dat je een brede advies- en procespraktijk hebt in een regionaal, Nederlands en Europees speelveld. Je bent zowel intern (voor consultants) als extern (voor klanten) aanspreekpunt voor juridische vragen over Nederlandse en Europese wet- en regelgeving over subsidies. Denk daarbij o.m. aan het beantwoorden van juridische vragen bij het aanvragen en uitvoeren van subsidies, staatssteuntoetsen, het opstellen van consortium agreements en het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures. Met jouw inzet draag je bij aan het succesvol uitvoeren van innovatieprojecten bij onze klant. Na een inwerkperiode ben je in staat de werkzaamheden zelfstandig uit te voeren, door de kwestie snel te doorgronden en hierover kwalitatief advies te geven, met oog voor praktische oplossingen en het beperken van risico’s. Omdat wij stevige groeiambities hebben ben je extra welkom als je een relevant netwerk hebt.

Wat neem je mee?

  • Een afgeronde universitaire opleiding Rechtsgeleerdheid met bij voorkeur specialisatie bestuursrecht of civiel recht.
  • Relevante werkervaring met wet- en regelgeving over subsidies is een pré of aantoonbare affiniteit met eerder genoemde.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijk uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels.
  • Enthousiasme over het adviesvak, communicatief vaardig, flexibel en uitstekende motivatie.

PNO Consultants biedt

  • Een collegiale werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief, ambitie en ondernemerschap.
  • Persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling en mogelijkheden binnen onze organisatie.
  • Een jaarcontract met – afhankelijk van goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden – uitzicht op voortzetting.
  • Prima arbeidsvoorwaarden, een mobiele telefoon, een laptop en eventueel een mobiliteitsbudget of leaseauto.

Wie is PNO Consultants?
PNO Consultants is hét Europees subsidieadviesbureau en dé innovatiepartner die bedrijven en non-profit helpt om goede ideeën ruimte te geven en innovatie waar te maken. PNO Consultants is ruim drie decennia geleden begonnen als kleine starter en is nu marktleider op het gebied van financierings- en innovatie advies, voor iedereen die vol vuur aan iets nieuws begint. PNO Consultants heeft circa 300 medewerkers, verspreid over 19 vestigingen in Europa, waarvan 9 in Nederland en de rest in Italië, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Geïnteresseerd?
Druk op de gele solliciteerbutton hiernaast om te reageren op deze vacature. We zien je CV en sollicitatiebrief graag tegemoet.
Mocht je vragen hebben over de vacature, neem dan contact op met onze recruiter Angela Morpurgo, door te bellen met 06-29558874.

De werving en selectie voor deze vacature houden wij graag in eigen handen. 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Financiele dienstverlening, Fiscaal-juridisch, Jurist, Juridisch