Ondernemende jurist arbeidsrecht

Voor een grootzakelijk (inter)nationaal accountancy en belastingadvieskantoor is NL Juristen op zoek naar een

 

 

Pro actieve en ondernemende arbeidsrechtjurist

 

 

Afdeling:

Naast belasting en accountancy advies biedt dit kantoor vanuit meerdere vestigingen hun klanten ook IT, Finance en HR diensten aan. Vooral de HR diensten groeien momenteel sterk waardoor men hier een aparte afdeling van heeft gemaakt die groeiend, pro actief, ondernemend en in sterk in ontwikkeling is. Binnen deze afdeling staat een hecht team waarin arbeidsrechtjuristen, loonheffingsspecialisten, salarisadviseurs en HR consultants zijn vertegenwoordigd. Men zoekt nu ter uitbreiding een ervaren arbeidsrechtjurist die bijdraagt aan de verdere ontwikkeling en professionalisering van de afdeling. Hierbij is het belangrijk dat je ondernemend en pragmatisch bent en dat je het leuk vindt om jouw arbeidsrechtelijke kennis en ervaring te delen met en in te zetten voor de diverse (Inter)nationale klanten.  

 

De rol:

Werken als ervaren arbeidsrechtjurist vraagt om een actieve houding. Die actieve houding ziet niet alleen op de begeleiding van de klant (meedenken en out-of-the-box adviseren), maar ziet ook op het zelf up-to-date blijven en de klant proactief informeren over de voortdurend veranderende wet- en regelgeving. Wat heeft dat voor gevolgen voor de klant en hoe kan de klant daar het beste op anticiperen? Ten slotte ziet die actieve houding ook op business ontwikkeling en zorgdragen voor de nodige exposure. Denk hierbij aan trainingen en workshops, acquisitie, social media, in- en extern de verbinding zoeken.

In deze zeer veelzijdige functie ben je uiteraard ook inhoudelijk bezig met uiteenlopende arbeidsrechtelijke vraagstukken waar de klanten klant mee te maken krijgen. Zo help je bij het opstellen/analyseren van arbeidsovereenkomsten, reglementen en andere arbeidsrechtelijke stukken, voer je (of begeleid je klanten bij) (buiten)gerechtelijke procedures en sta je met raad en daad klaar bij kwesties als conflicten op de werkvloer, arbeidsongeschiktheid, reorganisaties, of wijziging/harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, zowel voor nationale als internationale organisaties.

Je werkt in een hecht team van professionals binnen verschillende specialismen dat kwalitatief hoogwaardige diensten levert.

 

Profiel:

  • een afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht
  • vanaf minimaal 5 a 7 jaar relevante werkervaring op gebied van het arbeidsrecht, bij voorkeur binnen een commerciële adviesrol
  • een sterk analytisch vermogen
  • je bent authentiek, pragmatisch, enthousiast, empathisch, ondernemend en hands-on
  • communicatief vaardig in woord en geschrift, zowel Nederlands als Engels
  • je denkt mee, je herkent en je signaleert, je weet wat ontzorgen is
  • uitstekend kunnen werken in teamverband
  • een verbinder (intern en extern)
  • je bent in staat om met verschillende organisatieniveaus te schakelen

 

Aanbod:

Een afdeling in ontwikkeling en daardoor een interessante en uitdagende werkomgeving waarin je als professional alle ruimte krijgt en je eigen verantwoordelijkheden hebt. Je werkt samen met prettige collega’s waarbij de kwaliteit voorop staat. Er zijn korte lijnen en een informele sfeer. De klantengroep is zakelijk, divers en (inter)nationaal. De arbeidsvoorwaarden zijn naast een goede primaire beloning ook secundair erg aantrekkelijk, flexibiliteit bij het bepalen van het aantal vrije dagen, een collectieve pensioenregeling, een IPhone, Macbook, onkostenregeling, studieregeling en een auto van de zaak. Daarnaast zijn vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling speerpunten in het beleid.

 

Herken je je in dit profiel dan ontvangen we graag je reactie en/of CV via Nicole Riviere van NL Juristen, mailadres;  n.riviere@nljuristen.nl


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bedrijfsleven, Jurist