Jurist Aanbestedingsrecht

Pragmatisch jurist aanbestedingsrecht met brede blik

Wel eens gehoord van het nieuwe Thialf stadion? Of van de Noord-Zuidlijn? Of de realisatie van het allereerste protonencentrum voor de bestraling van kankerpatiënten?

De juristen en advocaten van AT Osborne Legal Services helpen opdrachtgevers dagelijks om dit soort spraakmakende en maatschappelijk relevante projecten tot een succes te maken. Onze werkwijze is uniek: onze juristen werken samen met onze (project)managers en consultants aan complexe vraagstukken. Zo kunnen klanten sneller, efficiënter en beter hun ruimtelijke ambitie realiseren. Of het nu gaat om de bouw van een nieuw ziekenhuis, de verduurzaming van industriële complexen, de aanleg van nieuwe infrastructuur, de realisatie van een windturbinepark of de ontwikkeling van de nieuwe omgevingswet, wij kennen de mogelijkheden die het recht biedt voor de succesvolle realisatie van projecten.

Wat ons anders maakt, is dat wij verbindingen leggen, tussen betrokken partijen, tussen plannen en praktijk en tussen de klant en ons. Wij zijn vasthoudend, omdat wij uit ervaring weten dat voor elk vraagstuk een oplossing is. Hoe ver deze soms ook te zoeken lijkt in de dagelijkse, weerbarstige praktijk.

Jouw rol

Je helpt onze opdrachtgevers met strategische aanbestedingsrechtelijke vraagstukken, levert een bijdrage aan de ambities van onze opdrachtgevers en draait mee in uitdagende, multidisciplinaire projecten. Daarnaast betrekken we je bij de ontwikkeling van innovatieve producten, zowel voor onszelf als voor klanten.

Zo zit je bijvoorbeeld twee dagen in de week bij een Provincie waar je meehelpt aan de totstandkoming van innovatieve en duurzame provinciale wegen. Als aanbestedingsexpert adviseer jij vanuit het projectteam over de juiste aanbestedingsstrategie, over slimme juridische oplossingen en breng je de kansen en bedreigingen in kaart. Op andere dagen ben je bijvoorbeeld in huis bij een academisch ziekenhuis om ze vanuit jouw expertise te helpen met de bouw van nieuw Skills Centre waar artsen hun chirurgische vaardigheden verder ontwikkelen.

Als consultant ben je veel breder dan alleen als jurist betrokken bij het gehele project en trusted advisor van de klant. Je zet je rechtskennis in om met de klant mee te denken over zijn uitdagingen.

Natuurlijk heb je daar voldoende bagage voor nodig:

  • 3 tot 6 jaar werkervaring als jurist of advocaat
  • ervaring met aanbestedingsrecht
  • analytisch sterk
  • proactief, energiek en ondernemend

Wat bieden wij jou?

Naast inspirerende collega’s en uitdagend werk, helpen wij je graag bij je persoonlijke ontwikkeling. Al onze juristen nemen daarom deel aan onze eigen Academy. Deze bevat een inhoudelijke kennismaking met andere disciplines zoals projectmanagement, audits en evaluaties en geld in projecten. Verder bepalen jouw eigen kennis, ervaring en ambities in grote mate welke opdrachten je uitvoert en welke opleidingen en trainingen je volgt. Dit wordt jaarlijks met je afgestemd. Ons bureau scoort hoog op servicegerichtheid, innovatie, maatschappelijk verantwoord werken en financiële prestaties. Wij hebben ons onlangs voor de tweede keer op rij onderscheiden als één van de Best Workplaces (Great Place to Work, 2018).

Meer weten over AT Osborne Legal Services of deze functie? Kijk op onze website hier of neem dan contact op met mr. Femke Rasenberg via telefoonnummer 035 – 543 43 43 of Femke.Rasenberg@atosborne.nl.

Geïnteresseerd?

Stuur dan je CV en motivatie door op de solliciteerbutton te drukken.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Juridisch medewerker, Jurist