Advocaten in diverse rechtsgebieden

KampsVanBaar Advocaten groeit en heeft de ambitie om nog verder te groeien. Om die reden zijn wij op zoek naar versterking van ons team dat op dit moment bestaat uit 11 advocaten, 1 juridisch medewerker, 3 secretaresses en 1 financieel medewerker.
KampsVanBaar Advocaten is een eigentijds advocatenkantoor met wortels in de regio en ambities die de regio overstijgen. 

In september zijn wij verhuisd naar een stijlvol verbouwd pand met een zakelijke en professionele uitstraling gelegen in het centrum van Sittard. 


Als juridisch en strategisch sparringpartner denken wij mee met onze klanten. Wij hebben een scherp oog voor de belangen van onze klant en kijken daarbij verder dan de beste juridische oplossing. Ons motto is: voorkomen is beter dan genezen. 

Wij streven naar een duurzame relatie met onze klanten waarbij korte lijnen en heldere communicatie het uitgangspunt zijn. 

Ons team is divers, net als onze klanten en onze zaken en de vakgebieden waarmee we ons bezighouden. 

Wij bieden een uitdagende maar prettige en ongedwongen werksfeer waar plek is voor humor. Er is ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Ambitie en eigen inbreng wordt niet alleen gewaardeerd maar ook gestimuleerd. 

Wij zoeken op korte termijn meerdere bevlogen, gemotiveerde en ambitieuze collega’s met interesse of ervaring in een van de rechtsgebieden die ons kantoor aanbiedt of daarop een goede aanvulling is. 

In het bijzonder zijn wij op zoek naar: 
Een ervaren en zelfstandig werkende jurist of advocaat-medewerker al dan niet met een eigen praktijk en specialisatie in het omgevingsrecht. 
Een ervaren en zelfstandig werkende advocaat-medewerker al dan niet met een eigen praktijk en specialisatie in het bouwrecht, letselschadezaken, ondernemingsrecht, verbintenissenrecht, IE of ICT. 

Een ervaren en zelfstandig werkende advocaat-medewerker met een specialisatie in het insolventierecht die tevens optreedt als curator. 

Beginnende of ervaren advocaat-stagiaires met een interesse in arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht, personen & familierecht en verbintenissenrecht. 
 

Wat wij verder vragen is dat je sociaal en communicatief vaardig bent, sterk in woord en geschrift. Vanzelfsprekend moet je het juridische vak verstaan en beschikken over een sterk analytisch vermogen. Wij zoeken inventieve en daadkrachtige advocaten. Daarnaast dien je te beschikken over commerciële vaardigheden. Je bent in staat bent om bestaande klanten aan jou en aan ons kantoor te binden en nieuwe klanten voor onze werkwijze te interesseren. 

Past dit bij jou? Stuur dan je motivatie en CV voor 11 januari 2019 naar Franco Kamps via de solliciteerbutton. 

KampsVanBaar Advocaten

De advocaten voor ondernemende mensen.

Kijk op www.kampsvanbaar.nlvoor meer informatie. 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat-medewerker, Advocaat-Stagiair(e), Juridisch