Jurist ruimtelijke ordening

Ben jij goed in adviseren en onderhandelen? Stel jij je graag op als juridische vraagbaak en ben jij daarnaast gespecialiseerd in ruimtelijke ordening en grondverwerving? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Jurist ruimtelijke ordening

(1,0 fte)

De provincie Flevoland is een jonge en snel groeiende provincie in Nederland. Flevoland is de thuishaven voor ruim 400.000 inwoners op een oppervlakte van 2.412 km2 aan land en water. Een gebied waar denken en doen samenkomen in fascinerende projecten en activiteiten. De provincie is een uitdagende en inspirerende werkgever. Een flexibele en slagvaardige organisatie die snel reageert op veranderingen in onze omgeving. We zoeken mensen die deze eigenschappen zelf ook in huis hebben.

De afdeling:
130 medewerkers houden zich bezig met de realisatie van infrastructurele projecten (Ingenieursbureau) en het beheren & onderhouden van de wegen, vaarwegen, bruggen en sluizen (Bureau Wegen & Vaarwegen). De afdeling waar je komt te werken kent een hechte samenhang. Er heerst een open informele sfeer, gericht op het gezamenlijk klaren van de klus.

De afdeling heeft een uitdagende en complexe portefeuille aan werkzaamheden. Zo wordt er momenteel gewerkt aan nieuwe aansluitingen op snelwegen, het onderhouden van de bruggen en sluizen, de haven van Lelystad en Lelystad Airport.

Wat ga je doen:
Je wordt jurist ruimtelijke ordening en grondverwerving binnen de afdeling Infra. Als jurist gespecialiseerd in het ruimtelijke ordening en grondverwerving ben je verantwoordelijk voor de advisering over: grondverwerving en onteigening, bestemmingsplanwijzigingen, gedwongen verlegging van kabels en leidingen en de afhandeling van planschade- en nadeelcompensatieverzoeken.

Je gaat deelnemen aan onderhandelingen, minnelijke geschilbeslechting en je ondersteunt onze advocaat in het geval van een gerechtelijke procedure. Daarnaast ben je in staat om de huidige jurist aanbestedingsrecht bij te staan en indien nodig te vervangen. Van jou verwachten wij dat je algemeen-juridische werkzaamheden binnen de afdeling Infra verricht, zoals het fungeren als een juridische vraagbaak en borgen van de kwaliteit.

Wat breng je mee:

  • Een afgeronde universitaire (WO) opleiding Recht met ruimtelijke ordening als specialisatie;
  • Enkele jaren ervaring als jurist ruimtelijke ordening en grondverwerving, bij voorkeur bij een provincie of bij het Rijk;
  • Kennis van en ervaring met de wet- en regelgeving rond inkoop en aanbesteding is een pré;
  • Affiniteit met infrastructurele projecten;
  • Onderhandelings- en communicatief vaardig; Resultaatgericht, analytisch en overtuigend.


Wat bieden wij jou:

  • Een salaris van minimaal € 3.287,60 en maximaal € 4.696,60 (schaal 11) bruto per maand bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van ervaring en opleiding;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het Individuele Keuze Budget van circa 22% bovenop je maandelijkse salaris, de mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen, een goede pensioenregeling, een iPad van de zaak en een NS Business Card;
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen via een eigen opleidingsbudget;
  • Een dienstverband voor 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op een vaste aanstelling;
  • Je werkplek is op 2 minuten loopafstand van station Lelystad.


Meer informatie en reageren:
Wil jij je talenten graag inzetten bij provincie Flevoland? Reageer dan vóór 13 januari via het sollicitatieformulier. Wil je eerst meer weten over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Otto Telkamp, manager van het Ingenieursbureau van de afdeling Infrastructuur: 06 - 28902742. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Jurist, Overheid