Jurist

Jurist


Wij zoeken
Een ervaren jurist die juridische kwaliteit met praktisch oplossend vermogen weet te combineren, die goed in teamverband kan werken en zich thuis voelt in een internationaal georiënteerde kennisorganisatie. Ben jij daarnaast resultaatgericht, beschik jij over goede communicatieve- en adviesvaardigheden en heb je een flexibele werkhouding? 

Dan hebben wij een interessante en uitdagende positie in een innovatieve en uitdagende werkomgeving voor je! 

Je taken zijn:

  • juridisch aanspreekpunt zijn voor AFSG, onderdeel van Wageningen University & Research (WUR);
  • het geven van juridische adviezen met de nadruk op het contractenrecht;
  • het opstellen en beoordelen van diverse soorten overeenkomsten;
  • als jurist deelnemen aan projectteams en daarmee bijdragen aan de onderhandeling en totstandkoming van overeenkomsten;
  • het opstellen van nieuwe standaard overeenkomsten en bestaande overeenkomsten up-to-date houden;
  • begeleiden van juridische procedures;
  • het adviseren over diverse (inter)nationale subsidievormen;
  • het participeren in (deel) projectgroepen op specifieke onderwerpen;
  • het onderhouden van contacten met andere juristen binnen Wageningen University & Research.


In deze functie heb je een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid waarbij intensieve samenwerking met je collega’s binnen ons team en binnen AFSG, een belangrijke plaats inneemt. 

Wij vragen
Je bent afgestudeerd in Nederlands Recht en hebt minimaal 5 jaar werkervaring binnen een complexe organisatie. Kennis van en ervaring met verbintenissenrecht en intellectueel eigendomsrecht zijn vereist. Bij voorkeur heb je ook ervaring met (Europese) subsidies. Wij vragen een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 

Wij bieden
Een baan bij een organisatie, die je dagelijks uitdaagt om onze klanten de best mogelijke oplossing te bieden. Als jurist ben je onderdeel van een ambitieus team en werk je gezamenlijk aan diverse vraagstukken. Binnen het team is er volop ruimte voor eigen initiatief. Eigen inbreng en verantwoordelijkheid kenmerken onze organisatiecultuur. 

Wij bieden een dienstverband met een gemiddelde werkweek van 32-36 uur, salaris tot maximaal € 4.934,-. bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 11). De duur van het dienstverband is in eerste instantie voor de periode van een jaar, met uitzicht op een vast contract. 

Naast een marktconform salaris bieden wij je goede studie- en verlofregelingen en een pensioenregeling bij het ABP Pensioenfonds. 

Meer informatie
Wil je meer weten over deze vacature? Wij informeren je graag verder. Neem voor inhoudelijke vragen contact op met Marjolein van der Glas, manager JZC, (telefoonnummer: 0317-480471, e-mail: marjolein.vanderglas@wur.nl). Vragen over de wervingsprocedure kun je stellen aan Matthijs Boer, HR-adviseur, e-mail: matthijs.boer@wur.nl

Geïnteresseerd? 
U kunt online solliciteren via http://www.wur.nl/nl/Werken-bij/Vacatures.htm tot 20 januari 2019. 

Wij zijn
De afdeling Juridische Zaken en Contractmanagement binnen de Agrotechnology & Food Sciences Group (AFSG). Ons team bestaat uit een Manager Juridische Zaken & Contractmanagement, 4 juristen, 4 medewerkers Contractmanagement en 1 administratief medewerker. Wij adviseren projectleiders, business developers, leerstoelhouders en directie op een breed juridisch werkveld, waaronder verbintenissenrecht, kennisvalorisatie, wetenschappelijke integriteit en subsidieregelingen. AFSG kenmerkt zich door een informele, collegiale en dynamische internationale werkomgeving met diverse mogelijkheden om jezelf te (blijven) ontwikkelen. 

Agrotechnology & Food Sciences Group is onderdeel van Wageningen University & Research waar fundamenteel en toegepast wetenschappelijk onderzoek elkaar aanvullen. 
We werken samen met nationale en internationale bedrijven, onderzoeksorganisaties en overheden aan “Healthy food in a biobased society”. Onze innovaties vervullen een cruciale rol bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Ondernemerschap en professionaliteit kenmerken ons. Kortom: een interessante, internationale werkgever van formaat! 

Wageningen University & Research
Een wezenlijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven. Dat is ons dagelijks werk. Wij zoeken binnen ons domein van gezonde en veilige voeding en voedselproductie, voedselzekerheid en gezonde leefomgeving naar antwoorden op vragen over maatschappelijke thema’s als duurzame voedselproductie, klimaatverandering en alternatieve energiebronnen. Dat doen we natuurlijk niet alleen. Om dit, ook internationaal, waar te maken werken we elke dag met 5000 mensen aan de kwaliteit van leven. 

Wil je hier ook je dagelijks werk van maken? Bij ons krijg je daar de ruimte voor. 

Kijk voor meer informatie over werken bij Wageningen University & Research op http://www.wageningenur.nl/nl/Werken-bij.htm

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Kandidaten die eerder op deze vacature gereageerd hebben worden verzocht dat niet nogmaals te doen. 
 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Jurist, Juridisch