Junior Legal Counsel

Stel je voor, je bent net klaar met jouw studie en je kunt meteen starten als Junior Legal Counsel bij de B&S Group! Wij zijn een sterk groeiende, beursgenoteerde en internationaal opererende handelsonderneming. 

Ben jij bij uitstek een flexibele en zelfstandige starter met pragmatisch inzicht? Heb je een organisatorisch talent en een integer karakter, dan ben jij de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn! 

Ons Legal team
Je maakt onderdeel uit van onze afdeling Legal in Delfzijl, waarbij je indien nodig ook op andere locaties zal werken. Als Junior Legal Counsel werk je samen met elke afdeling binnen het bedrijf, maar het meest intensief met onze commerciële afdelingen. Je houdt je bezig met algemeen voorkomende juridische vragen en ondersteunt de business met betrekking tot het aangaan van deals en het opzetten van samenwerkingsverbanden. Je bewaakt de interne processen en de correcte opvolging van wet- en regelgeving. Verder stel je (Engelstalige) contracten op en beoordeel je juridische documenten en overeenkomsten. Tenslotte adviseer je het management gevraagd en ongevraagd over juridische ontwikkelingen.

Aangezien de directie grote waarde hecht aan een gedegen juridische kennis en ondersteuning binnen de onderneming, wordt er gewerkt met de beste juridische specialisten binnen en buiten Nederland. 

Een opsomming van jouw cv 

 • Een recent afgerode WO-opleiding Rechten en ca. 1 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent integer en gaat zeer discreet om met de aan jou doorgegeven informatie;
 • Van nature schakel en anticipeer jij snel, wat past in onze commerciële omgeving. Jij geniet als geen dag hetzelfde is!
 • Je hebt een goede kennis van verbintenissenrecht en contractrecht;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Het is een pré als je ervaring hebt opgedaan in een internationale (commerciële) organisatie. 

Een aanbod dat je niet kunt weigeren
Het is niet alleen een leuke, uitdagende startersfunctie in een jonge en ambitieuze omgeving, maar we bieden jou ook een mooi totaalpakket!

 • Intensieve inwerkperiode, waarbij je rechtstreeks wordt gekoppeld aan onze senior Legal Counsel
 • Je krijgt niet alleen training on the job, maar je volgt ook ons nieuwe traineeprogramma met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en plezier!
 • Jouw standplaats is Delfzijl, met de bereidheid om te reizen naar onze locaties in onder andere Rotterdam en Amsterdam;
 • Het volgen (en behalen) van de Beroepsopleiding tot Bedrijfsjurist bij de SBB maakt onderdeel uit van het inwerkprogramma;
 • Gratis gebruik van ons eigen fitnesscentrum en regelmatig gezellig personeelsuitjes;
 • Goede beloningen voor je behaalde successen!

Klaar voor de job?
Wij ontvangen graag jouw cv en motivatie vóór 15 januari 2019 via onze website. Neem voor meer informatie contact op Verona van der Werk (HR Manager) via 0596-635100. 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bedrijfsjurist, Groothandel/Detailhandel, Legal Counsel