advocaat-medewerkers ondernemingsrecht en/of bouwrecht

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een advocaat-medewerker die ervaring heeft op het gebied van adviseren en procederen in het ondernemingsrecht, contracten- en verbintenissenrecht. Een advocaat die de lat van juridische dienstverlening hoogt legt en plezier heeft om als sparring partner naast de client te staan. Bijvoorbeeld bij het begeleiden bij fusies en overnames, het adviseren over financiering en zekerheden, het voeren van procedures en het adviseren over diverse vennootschapsrechtelijke onderwerpen.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een advocaat-medewerker die ervaring heeft op het gebied van (civiel) bouwrecht. Een advocaat die de lat van juridische dienstverlening hoogt legt en plezier heeft om als sparring partner naast de client te staan.

Wie zijn wij?

Wille Donker advocaten is een middelgroot kantoor met 19 advocaten. Vanuit Alphen aan den Rijn leveren wij diensten aan ondernemingen, overheden, onderwijs- en zorginstellingen en particulieren door het gehele land en daarbuiten. Wille Donker advocaten biedt juridisch hoogwaardige dienstverlening en hecht waarde aan de relatie met de client.

Jouw profiel

Je bent al een aantal jaar advocaat en hebt (bij voorkeur) de beroepsopleiding afgerond. Je belangstelling ligt bij het ondernemingsrecht en je hebt hierin aantoonbare ervaring. Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je hebt een commerciële instelling en bent in staat clienten aan je te binden. Herken je je in dit profiel? Dan maken wij graag kennis met jou.

Wat kun je van ons verwachten

Een informele no-nonsense organisatie waarbij de handen uit de mouwen steken gecombineerd wordt met plezier. Een organisatie waarbij professionaliteit gecombineerd wordt met betrokkenheid en aandacht voor elkaar en de clienten.

Je kunt contact opnemen voor meer informatie met onze kantoormanager mr. Judith Langeveld (0172-236592) of een sollicitatiebrief met motivatie en cv opsturen naar langeveld@willedonker.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocaat-medewerker, Juridisch