Ervaren Letselschade Advocaat / Jurist (m/v)

Janse Advocaten is een centraal gevestigd,  landelijk opererend advocatenkantoor, sterk gespecialiseerd in Letselschade en Arbeidsrecht. Binnen het vakgebied van Letselschade worden uitsluitend slachtoffers bijgestaan van een verkeersongeval, bedrijfsongeval of medische fout. 

Vanwege de groei van onze Letselschade praktijk hebben wij per direct ruimte voor een:

Ervaren Letselschade Advocaat / Jurist  (m/v)  met tenminste 3 tot 5 jaar aantoonbare werkervaring binnen de Letselschade 

Vereisten

De juiste kandidaat beschikt over een gedreven en positieve instelling met een goed juridisch inzicht en analytisch vermogen, kan zich op een professionele wijze goed inleven in de belangen van de cliënt, is creatief en flexibel in het vinden van de voor de cliënt best passende oplossing en in staat om zowel in het kader van de minnelijke schaderegeling als in rechte met overtuigingskracht de belangen van de cliënt te behartigen.

Wij bieden

Janse Advocaten biedt een juridisch inhoudelijk interessante advies en procespraktijk met een persoonlijke, informele en professionele werksfeer, waarin volop ruimte is voor verdere specialisatie en zelfontplooiing in combinatie met een gezonde work-life balance. 

Ons moderne kantoor is centraal in het land gevestigd en is zowel per auto als openbaar vervoer (trein) vanuit alle richtingen uitstekend bereikbaar.

Interesse?
Indien jij jezelf in bovenstaande herkent dan zien wij jouw sollicitatie met daarin jouw motivatie, vergezeld van je curriculum vitae graag tegemoet. Je kunt je sollicitatie sturen door op de solliciteerbutton te drukken.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Jurist, Juridisch