startende/gevorderde advocaat-stagiaire, beginnend medewerker (m/v)

BLAUW TEKSTRA UDING ADVOCATEN

 

Blauw Tekstra Uding Advocaten is een ondernemingsgericht Amsterdams advocatenkantoor dat zich sinds ruim 25 jaar richt op de zakelijke markt. Met een compacte setting van momenteel acht advocaten focust het kantoor op vennootschaps- en investeringsrecht, informatica- en intellectueel eigendomsrecht, arbeidsrecht en insolventierecht. Op deze terreinen hebben wij hoogwaardige expertise in huis. Wij adviseren en procederen voor uiteenlopende, vaak gerenommeerde cliënten in verschillende sectoren, zowel nationaal als internationaal.

Onze senior advocaten van Blauw Tekstra Uding hebben veelal ervaring opgedaan bij de grote advocatenkantoren, alvorens met succes en plezier het huidige kantoor vorm te geven. Wij combineren kwalitatief hoogwaardige dienstverlening met pragmatisme en oplossingsgerichtheid, hebben korte lijnen met onze cliënten en zijn toegankelijk en bereikbaar.

De advocaten van Blauw Tekstra Uding hebben liefde voor het vak en zijn harde werkers, maar houden ook van gezelligheid, beschikken over relativeringsvermogen en een goed gevoel voor humor. Er is een goede balans tussen werk en vrije tijd. Gemene delers zijn interesse voor sport, muziek en cultuur.

 

In verband met de versterking van onze ondernemingsrechtpraktijk zijn wij op zoek naar een:

 

 

startende/gevorderde advocaat-stagiaire, beginnend medewerker ondernemingsrecht

 

Vanwege de groeistrategie van Blauw Tekstra Uding Advocaten is er momenteel ruimte voor een advocaat ondernemingsrecht met aantoonbare interesse in het ondernemingsrecht door middel van de afstudeerrichting en/of relevante werkervaring.

 

Ben jij een goed jurist, initiatiefrijk, doortastend, sociaal vaardig, communicatief sterk (ook in Engelse taal), enthousiast, ondernemend en gedreven? Ben jij een netwerker met een commerciële instelling en interesse in het bedrijfsleven?

 

Contactgegevens
Neem dan contact op met Douwe Uding, tel. nr. 020 - 408 1680 (e-mail: uding@btu-advocaten.nl) of kijk op onze website: www.btu-advocaten.nl.
Schriftelijke sollicitaties met C.V. en cijferlijst kunnen per e-mail worden gericht aan mr. J.D. Uding.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat-Stagiair(e), Juridisch