Medewerker APV/BW

Het team Vergunningen is op zoek naar een:
Medewerker APV/BW     
36 uur
 
Hoe ziet ons team er uit?
Het team bestaat uit zes zelfstandige professionals. Het team is grotendeels zelforganiserend. Het doel van het team is samen met klanten en partners een veilige en gezonde fysieke leefomgeving te realiseren en te behouden.
 
Wie is onze ideale kandidaat?
Je bent een doorpakker. Je kunt je staande houden binnen het spanningsveld tussen het cliëntbelang en de wet- en regelgeving. Je kunt zelfstandig werken, maar je kunt ook samenwerken met je collega’s.
 
Wat ga je doen?

 • Je bent breed inzetbaar. Het gaat vooral om kleine en middelgrote evenementen en de Wet Kinderopvang.
 • Je ondersteunt bij de regie op het klantenproces.
 • Je beheert de werkvoorraad en verzorgt de voortgang.
 • Je gaat aan de slag met de reguliere en minder complexe klantvragen.
 • Je rapporteert en beslist in de aanvragen.

 
Wat vragen we?

 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding niveau 4. Bij voorkeur met een juridische achtergrond.
 • Je bent creatief, analytisch, stressbestendig en gericht op samenwerking.
 • Je kunt goed gesprekken voeren.
 • Je zoekt naar de vraag achter de vraag en samen met de aanvrager zoek je naar passende oplossingen.


Competenties: stressbestendigheid, zelfstandigheid, analytisch vermogen, creativiteit, mondelinge communicatie, samenwerken en schriftelijke communicatie.
 
Wat bieden we?

 • Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en varieert van aanloopschaal 7 (minimaal € 2.040,- bruto per maand) tot en met functieschaal 8 (maximaal € 3.376,- bruto per maand) op basis van een fulltime dienstverband. Op termijn is er een kans om door te groeien naar de uitloopschaal.
 • Het gaat om een vaste functie. Na een aanstelling van 1 jaar bepalen we samen of het wordt omgezet in een aanstelling voor onbepaalde tijd.
 • Daarnaast biedt de gemeente Oss de mogelijkheid tot flexibele werktijden, een ruime verlofregeling, veel aandacht voor mobiliteit en loopbaanontwikkeling, goede opleidingsmogelijkheden, bedrijfsfitness, het Individueel Keuzebudget (IKB) en een gunstige ouderschapsverlofregeling.

 
Gemeente Oss, een netwerkorganisatie
Samen werken wij aan een organisatie die klaar is voor de toekomst. Onze gemeente wordt steeds groter, we hebben bijna 100.000 inwoners. Dat vraagt voortdurend meer van ons. Meer vergunningen, bestemmingsplannen, woningbouw of paspoorten, maar ook grote maatschappelijke vraagstukken als: hoe gaan we om met de transformatie in de zorg, hoe worden we een duurzaam Oss, hoe geven we vorm aan de leefbaarheid op het platteland?
 
We willen, samen met nieuwe collega’s, groeien naar een gemeente waar de basis op orde is, we goede dienstverlening leveren en we werken aan vraagstukken van de toekomst.
 
In onze organisatie zijn we: keigoed in ons werk, is samenwerking vanzelfsprekend en staat de bedoeling voorop. Daarvoor ontwikkelen we ieders vakmanschap, werken we met en in sterke teams en doen we dat op basis van heldere opdrachten. En we willen zoveel mogelijk met één gezicht naar buiten treden. Het is mooi als een inwoner ons herkent aan dat we eigenaarschap tonen, ons inleven in de ander en voortdurend op zoek zijn naar verbetering en vernieuwing.
 
Wil je meer informatie?
Neem dan contact op met Jacqueline Modise, Regisseur APV/BW, via het telefoonnummer 14 0412.
 
Ben je nieuwsgierig naar ons? Loop dan woensdag 9 januari 2019 tussen 16.30 - 19.00 uur even het gemeentehuis in. Onze medewerkers en managers leren je graag kennen en laten je met plezier hun werkplek zien.
 
Ligt hier voor jou een uitdaging?
Stuur dan je sollicitatie uiterlijk 13 januari 2019 t.a.v. Renske van Dijk, Medewerker P&O via het online sollicitatieformulier. Voor meer informatie over onze gemeente kan je kijken op www.werkenbijdegemeenteoss.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch medewerker, Overheid, Overig