advocaat-stagiair

Huisvestingsadvocaten is één van de grootste nichekantoren in Nederland op het gebied van huurrecht. We houden kantoor in het centrum van Rotterdam tegenover het CS in de Milleniumtoren. Ons team bestaat momenteel uit zeven advocaten en twee juridisch medewerkers. Wij werken vooral voor woningcorporaties, maar ook staan we verantwoordelijke commerciële verhuurders bij, zoals institutionele beleggers en particulieren. Doordat we alleen voor verhuurders werken, gaat onze specialisatie veel verder dan de enkele toepassing van het recht. Wij kennen de mensen achter onze klanten, begrijpen hun verantwoordelijkheden en de gevoeligheden van de branche. De combinatie van onze specialistische kennis van het huurrecht en de markt waarin onze klanten actief zijn, leidt tot hechte en langdurige relaties met onze klanten.

Door de groei van onze praktijk is er bij ons ruimte voor een ambitieuze advocaat-stagiair. In eerste instantie werk je voornamelijk in de procespraktijk. Naarmate je meer ervaring hebt opgedaan, zal je ook een adviserende rol gaan innemen.

Wij bieden

  • Een zeer intensieve, persoonlijke begeleiding door een van de partners
  • Hoogwaardige kwaliteit binnen een niet-hiërarchisch, succesvol kantoor
  • Een cultuur waar iedereen bij elkaar naar binnen loopt
  • Een praktijk waarin je snel zelfstandig zult procederen en je eigen dossiers zal beheren

Functie-eisen

  • Je bent een afgestudeerd jurist met een civielrechtelijke achtergrond
  • Je hebt je studie behaald met hoge cijfers
  • Je beheersing van de Nederlandse taal is zowel schriftelijk als mondeling erg goed
  • Je hebt veel plezier in het schrijven van (proces)stukken en bent een uitstekende planner

Als deze functie je aanspreekt, ontvangen wij graag je motivatiebrief, CV en cijferlijst. Richt je sollicitatie aan Legal Select, t.a.v. mevrouw mr. G. van Walsem (gusta@legalselect.nl). Voor vragen is zij eveneens bereikbaar op telefoonnummer 06-42080410.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e)