Advocaat-medewerker arbeidsrecht

Wij zoeken…

Een ervaren, enthousiaste en gedreven arbeidsrecht advocaat-medewerker ter versterking en uitbreiding van ons team. Iemand die zichzelf is, zichzelf & het kantoor verder wil ontwikkelen en zin heeft in een uitdaging.

Wie zijn wij?

Solon Advocaten is er voor de ondernemer, van start-up tot multinational en van topbestuurders tot topsporters en artiesten. Een aantal van onze klanten vind je ook op onze site.

Wat doen we?

Onze dienstverlening richt zich op alle rechtsgebieden waar een ondernemer mee te maken krijgt, van het arbeidsrecht tot bijvoorbeeld het IE-, vennootschaps- en energierecht. Daarnaast hebben wij een specialistische M&A- en corporate litigation praktijk, met kleine tot zeer omvangrijke (internationale) transacties.

Onze aanpak?

Onze aanpak is gericht op het voorkomen van problemen door het geven van een goed advies vooraf, maar als het moet procederen wij vlijmscherp. Het belang en doel van onze klanten staan daarbij voorop en daarop bepalen wij onze strategie en oplossingen. Onze adviezen zijn vanzelfsprekend gebaseerd op een gedegen juridisch onderzoek, maar vooral duidelijk en doelgericht.

Wie ben jij?

Gedreven en vol energie om bij ons aan de slag te gaan. Verder heb je minimaal 4 jaar praktijkervaring in de advocatuur op het gebied van het arbeidsrecht. Een afgeronde specialisatieopleiding arbeidsrecht en affiniteit met andere rechtsgebieden zijn een pré.

Wij vinden de persoon en de match met het team erg belangrijk en zijn daarom erg benieuwd naar jouw competenties en wat jij graag naast het werk doet. Ben je een sporter, houd je van koken of ben je een ‘binge watcher’ en wat is dan je favoriete serie?

Wat krijg je ervoor terug?

Een unieke kans om jezelf verder te ontwikkelen en jouw talent in te zetten om klanten hun doelen te laten bereiken. We werken daarbij in een informele setting, zowel binnen kantoor als in het contact met onze klanten. Daarnaast is er veel ruimte voor initiatief en faciliteren wij goede initiatieven. Je krijgt veel vrijheid en verwachten een hoge mate van zelfwerkzaam- en zelfstandigheid.

Wij geloven in een goede werk-privé balans. Een deeltijd dienstverband (4 dagen) behoort dan ook tot de mogelijkheden. Uiteraard ontvang je ook een goed salaris en doe je vanaf het eerste moment mee in onze (gezamenlijke) bonusregeling.

Ben jij wie wij zoeken?

Stuur dan jouw cv, cijferlijsten en motivatie naar Martijn Lenstra via werkenbij@solonlegal.nl. We laten het graag aan jou(w creativiteit) over hoe jij jezelf presenteert en ons overtuigt. Dat mag door middel van een e-mail, video of op een andere (creatieve) manier.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker