Manager Employment Law

Heb jij een afgeronde WO-opleiding Nederlands Recht en 5 tot 7 jaar relevante werkervaring bij een (middel)groot internationaal advocatenkantoor? En wil jij onze sectie Employment Law binnen Legal Services en People and Organisation in Amsterdam komen versterken als Manager Employment Law? Solliciteer dan op deze vacature.

Wie ben je?

 • Je hebt een afgeronde WO-opleiding Nederlands recht aan een van de Nederlandse rechtenfaculteiten.
 • Je bent bij voorkeur een advocaat of legal counsel en hebt 5-7 jaar relevante werkervaring bij een (middel)groot internationaal advocatenkantoor of gerenommeerd bedrijf.
 • Je bent flexibel en kunt snel schakelen tussen verschillende opdrachten/projecten.
 • Je bent een teamspeler, energiek, klantgericht, outgoing en hebt gevoel voor relatiebeheer en commercie;
 • Je bent in staat om strategisch te denken, mensen en middelen te bundelen om doelen te bereiken. Je toont overwicht, drive en initiatief.
 • Je hebt aantoonbare ervaring bij het bouwen van een business en beschikt over uitstekende acquisitieve en communicatieve vaardigheden, waaronder een goede beheersing van de Engelse taal.
 • Je bent in staat innovatieve dienstverlening te ontwikkelen en vindt het uitdagend opdrachten in een internationale omgeving uit te voeren.
 • Je werkt graag in een team, bent sociaalvaardig, open, positief en je beschikt over een gezonde dosis humor.

Hoe ziet je werk eruit?

Als Manager Employment Law maak je deel uit van een enthousiast en ambitieus team in een bouwende omgeving. Samen met je (inter)nationale collega’s houd jij je bezig met arbeidsrechtelijke en aanverwante vraagstukken. Je bent dikwijls al in een vroeg stadium betrokken bij multi-competence projecten, zoals reorganisaties en overnames.

Het werk is divers, waarbij je zowel adviseert als implementeert, en biedt jou de mogelijkheid om je als adviseur op het gebied van het arbeidsrecht verder te ontwikkelen. Tevens verleen je ad-hoc advies. Je wordt ingeschakeld bij overnames, carve outs, reorganisaties, herstructureringen en international assignments en je adviseert werkgevers over (collectief) ontslagrecht, arbeidvoorwaarden, WOR, overgang van onderneming en cao-recht. Je werkt vanuit kantoor Amsterdam. Daarnaast bestaat de kans dat je wordt gevraagd om een project deels uit te voeren op locatie van de klant, veelal in Nederland, maar wellicht in het buitenland.

Wat bieden we je?

Als je bij PwC gaat werken, kun je rekenen op diverse klanten, inspirerende collega's en uitgebreide arbeidsvoorwaarden die zijn opgesteld met aandacht voor jouw groei en flexibel werken en leven.

Werken bij PwC betekent uitdagingen aangaan in een open collegiale en zeer leerzame omgeving. We besteden veel aandacht aan goede begeleiding en training on the job. Als nieuwe medewerker krijg je een coach en kun je gebruikmaken van een scala aan opleidingsfaciliteiten.

 • Je krijgt een veelzijdige, afwisselende functie op het gebied van het arbeidsrecht bij een gerenommeerde internationale organisatie;
 • Je krijgt veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid, waarbij je nauw samenwerkt met ervaren juristen en intensief contact hebt met collega’s van andere disciplines;
 • We besteden veel aandacht aan opleiding en ontwikkeling, zodat je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk groeit;
 • Je neemt deel aan een enthousiast, jong team van 17 juristen, waarbij je een actieve rol vervult bij de opleiding van onze (Senior) Associates;
 • Je kunt rekenen op uitstekende loopbaanmogelijkheden.

Wie zijn we?

Wij zijn PwC, opgericht in 1849. Door verschillende fusies zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde zakelijke dienstverlener met activiteiten op het gebied van Digital Technology, Assurance, Tax en Advisory. Wij bedienen een breed scala aan sectoren en klanten.

Wij hebben 223.000 mensen in dienst, verdeeld over 157 landen. Bij PwC Nederland werken in totaal ruim 5.000 mensen. Ons bestaansrecht en onze purpose is ‘building trust in society en solving important problems’. Dit uit zich in onze manier van werken en in wie wij zijn, waarbij onze waarden – Act with integrity, Make a difference, Care, Work together en Reimagine the possible – centraal staan. Meer achtergrondinformatie over ons vind je op onze website.  

Als Manager Employment Law werk je in de business unit Legal Services, die bestaat uit ca. 60 juristen werkzaam op verschillende rechtsgebieden.

Solliciteer nu!

Als werken voor een gerenommeerde multidisciplinaire adviesorganisatie met professionele collega's je aanspreekt, kun je solliciteren op deze vacature via onderstaand formulier. Voor vragen over de procedure kan je uiteraard contact met mij opnemen.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker, Legal Counsel