Advocaat-stagiaire of beginnend medewerker

Ben jij de ambitieuze advocaat-stagiaire / medewerker die wij zoeken?

Voor ons advocatenkantoor in Middelburg zijn wij op zoek naar een gevorderd advocaat-stagiaire of beginnend medewerker voor de civiele praktijk.

Wij bieden

Een plek in een enthousiast en gedreven team van drie advocaten en drie ondersteuners. Je werkt in een collegiale sfeer met aandacht voor een goede verhouding tussen werk en privé. Je zult zowel zelfstandig als in samenwerking met de partners procederen en adviseren over uiteenlopende kwesties op het gebied van het ondernemingsrecht, insolventierecht, vastgoedrecht en/of arbeidsrecht. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen tot een zelfstandig, kritisch denkend advocaat die echte toegevoegde waarde biedt aan cliënten.

Wij zoeken

Een enthousiaste en ambitieuze advocaat, die weet wat hij/zij wil, ondernemend is en gaat voor de zaak. Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden, kunt zelfstandig optreden, neemt eindverantwoordelijkheid en je wilt je blijven ontwikkelen. Daarnaast ben je een teamspeler die graag een bijdrage levert aan onze praktijk.

Middelburg en omstreken

Hier vind je ruimte, cultuur, zon, zee. Geen files, geen wachtlijsten, geen stress. Wel veel innovatieve activiteit en ontwikkeling in het bedrijfsleven, in de industrie en in de economie. Middelburg, met zijn monumentale stadshart, university college en rijke culturele aanbod, is daarmee een aantrekkelijke woon- en werkplaats.

Solliciteren?

Je kunt je sollicitatie richten aan Folkert Hiemstra. f.hiemstra@vanbovenadvocaten.nl. Wil je eerst wat meer informatie, dan kun je terecht op www.vanbovenadvocaten.nl en/of bellen met Folkert Hiemstra op (0118) 65 14 02. 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker, Advocaat-Stagiair(e)