Jurist Contracten- en Aanbestedingsrecht

Contracteren en aanbestedingstrajecten: belangrijke ingrediënten om tot ruimtelijke ontwikkelingen te komen. Dit kan niet zonder juridische expertise. Wij zoeken daarom een gedreven jurist contracteren en aanbestedingsrecht. Een professional die zijn kennis en organiserend vermogen inzet om de vraagstukken van onze klanten op te lossen.

Dit is jouw uitdaging

Van de realisatie van gebouwen tot de ontwikkeling van bedrijventerreinen: als jurist contracteren en aanbestedingsrecht ben je nauw betrokken bij de totstandkoming van allerlei ruimtelijke ontwikkelingen. Je focus ligt hierbij op juridische vraagstukken op het snijvlak van publiek- en privaatrecht. Je verricht onder meer advieswerk, stelt contracten op en begeleidt mondelinge en schriftelijke procedures. Dit doe je voor energiebedrijven, zorginstellingen, overheden, projectontwikkelaars, woningcorporaties en andere private partijen. Je hebt actuele kennis en ervaring op het terrein van contracteren en aanbestedingsrecht en je bouwt deze kennis proactief uit. Je weet als geen ander hoe je jouw kennis en die van collega's organiseert om de vraagstukken van klanten op te lossen. Daarnaast ben je goed in het delen van jouw kennis met collega's en externe relaties.
 

Wat vragen we van jou?

In een wereld die snel verandert zijn we op zoek naar mensen met ambitie en met passie voor hun werk; professionals die vakkennis combineren met de wil om het beste uit zichzelf en anderen te halen. Om voor deze vacature in aanmerking te komen voldoe je aan de volgende criteria:

  • je hebt een relevante academische juridische opleiding afgerond;
  • je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een commerciële omgeving;
  • je bent strategisch sterk, maar je weet je kennis ook te vertalen naar pragmatische oplossingen;
  • je hebt gevoel voor commercie;
  • je bent in staat om zelfstandig te werken en je kunt goed plannen en organiseren;
  • je bent in het bezit van rijbewijs B.

Werken bij Antea Group

Antea Group is een toonaangevend internationaal opererend advies- en ingenieursbureau. Bij Antea Group geloven we dat jouw toegevoegde waarde het grootst is als je met plezier naar je werk gaat. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden die je kunt laten aansluiten op jouw wensen en behoeften. Ook de interne opleidingsmogelijkheden zijn uitstekend.
 

Antea Group en de adviesgroep Vastgoed en Recht

Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau is Antea Group actief binnen alle facetten van onze leefomgeving. Binnen de adviesgroep Vastgoed & Recht werken taxateurs, planeconomen, vastgoedkundigen en juristen samen aan een betere, mooiere en slimmere wereld. De juristen binnen de adviesgroep adviseren, contracteren en procederen met een focus op het vastgoedrecht: het aan de ontwikkeling, realisatie en exploitatie gerelateerde privaat- en publiekrecht. Zo gewenst laten zij zich ondersteunen door de ruime expertise die Antea Group in huis heeft.

Antea Group
Understanding today. Improving tomorrow.

Interesse

Laat ons in een motivatiebrief en cv weten wat je te bieden hebt, wat je ambities zijn en welke ervaring je hebt. Je kunt reageren tot en met 19 februari.
 

Meer informatie:

Neem contact op met Yordi Zeijpveld, telefoonnummer 06 – 51 20 02 45.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Jurist, Zakelijke dienstverlening