ADVOCAAT-STAGIAIRE ONDERNEMINGS- EN INSOLVENTIERECHT

Pot Jonker Advocaten N.V. is een van de grote kantoren in de regio Haarlem.Bij Pot Jonker werken ambitieuze advocaten met liefde voor het vak en een “no nonsense” mentaliteit. De sfeer op kantoor is informeel en collegiaal. Deuren staan open en kennis en ervaringen worden  gedeeld.  Er wordt veel samengewerkt in secties en praktijkgroepen waar verschillende expertises samenkomen. 

Pot Jonker werkt voor een brede klantenkring. Van grote beursgenoteerde bedrijven tot non-profitorganisaties, van overheden tot lokale ondernemers en zorginstellingen. Een ondernemer kan bij ons terecht voor deskundig advies over bijna al zijn juridische vragen, of het nu gaat om arbeidskwesties, incasso’s, vergunningen en geschillen met afnemers. Maar wij adviseren ook overheden, projectontwikkelaars en bouwbedrijven, bijvoorbeeld over grondbeleid, omgevingsvergunningen, aanbestedingsrecht en aanneemovereenkomsten. 

Onze advocaten werken samen in secties, waar verschillende expertises samenkomen en kennis en ervaring worden gebundeld. Deze werkwijze maakt dat Pot Jonker ook complexe zaken op een hoog niveau kan behandelen.

Wij zijn op zoek naar  een

ADVOCAAT-STAGIAIRE ONDERNEMINGS- EN INSOLVENTIERECHT

In de insolventiesectie werken in totaal zes advocaten, ondersteund door vier paralegals. Drie advocaten zijn lid van de specialisatievereniging INSOLAD. Zij worden regelmatig door de rechtbank benoemd tot curator of bewindvoerder van bedrijven in uiteenlopende branches. In de loop der jaren hebben wij honderden, waaronder diverse spraakmakende faillissementen afgewikkeld.

Je bent primair werkzaam in de insolventiesectie ter ondersteuning van de bij Pot Jonker werkzame curatoren. Daarnaast ben je werkzaam in de ondernemingsrechtsectie waar je te maken krijgt met ondernemingsrechtelijke vraagstukken en procedures.

Wij bieden

  • deel uitmaken van een bloeiende en gevarieerde advies- en procespraktijk
  • een professionele werkomgeving waarin hoge juridische kwaliteit wordt geleverd 
  • een diverse klantenkring
  • aandacht voor opleiding
  • ruimte voor eigen wensen en voorkeuren

De kneepjes van het advocatenvak leer je door het te doen. Bij Pot Jonker krijg je die kans ook echt. Vanaf het begin heb je contact met cliënten en doe je ervaring op in de advies- en procespraktijk. Tijdens je stage word je begeleid door mentoren, zo intensief als nodig. 

Je start als juridisch medewerker voor maximaal een jaar, waarbij het de bedoeling is om door te groeien tot advocaat-stagiaire.

Interesse?

Voor meer informatie over de vacature advocaat-stagiaire ondernemings- en insolventierecht kun je contact opnemen met mr. Rocco Mulder   (T 023-5530249). Je sollicitatiebrief met CV en cijferlijsten kun je sturen naar Ellen L. Bol-van der Mije, kantoormanager, T 023 - 5530231. Druk hiervoor op de solliciteerbutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e), Advocaat-Stagiair(e) beginnend, Juridisch