ADVOCAAT-STAGIAIRE VASTGOED

ADVOCAAT-STAGIAIRE VASTGOED

Pot Jonker Advocaten N.V. is een van de grote kantoren in de regio Haarlem.Bij Pot Jonker werken ambitieuze advocaten met liefde voor het vak en een “no nonsense” mentaliteit. De sfeer op kantoor is informeel en collegiaal. Deuren staan open en kennis en ervaringen worden  gedeeld.  Er wordt veel samengewerkt in secties en praktijkgroepen waar verschillende expertises samenkomen. 

Pot Jonker werkt voor een brede klantenkring. Van grote beursgenoteerde bedrijven tot non-profitorganisaties, van overheden tot lokale ondernemers en zorginstellingen. Een ondernemer kan bij ons terecht voor deskundig advies over bijna al zijn juridische vragen, of het nu gaat om arbeidskwesties, incasso’s, vergunningen en geschillen met afnemers. Maar wij adviseren ook overheden, projectontwikkelaars en bouwbedrijven, bijvoorbeeld over grondbeleid, omgevingsvergunningen, aanbestedingsrecht en aanneemovereenkomsten. 

Onze advocaten werken samen in secties, waar verschillende expertises samenkomen en kennis en ervaring worden gebundeld. Deze werkwijze maakt dat Pot Jonker ook complexe zaken op een hoog niveau kan behandelen.

Wij zijn op zoek naar  een

ADVOCAAT-STAGIAIRE VASTGOED

De sectie Vastgoed vormt een belangrijke pijler van ons kantoor met een breed werkveld en veel ruimte voor opleiding. In de vastgoedsectie werken zes advocaten.  De belangrijkste deelgebieden waar wij ons mee bezighouden zijn: algemeen vastgoedrecht, civiel bouwrecht, huurrecht, zakelijke rechten zoals erfpacht, projectontwikkeling, aanbestedingsrecht en pacht. In wekelijks overleg worden taken verdeeld en lopende zaken besproken. Het team van vastgoedadvocaten is ambitieus en hecht zeer aan een goede sfeer.  

Wij bieden

  • deel uitmaken van een bloeiende en gevarieerde advies- en procespraktijk
  • een professionele werkomgeving waarin hoge juridische kwaliteit wordt geleverd 
  • een diverse klantenkring
  • aandacht voor opleiding
  • ruimte voor eigen wensen en voorkeuren

De kneepjes van het advocatenvak leer je door het te doen. Bij Pot Jonker krijg je die kans ook echt. Vanaf het begin heb je contact met cliënten en doe je ervaring op in de advies- en procespraktijk. Tijdens je stage word je begeleid door mentoren, zo intensief als nodig. 

Je start als juridisch medewerker voor maximaal een jaar, waarbij het de bedoeling is om door te groeien tot advocaat-stagiaire.

Interesse?

Voor meer informatie over de vacature advocaat-stagiaire vastgoed kun je contact opnemen met mr. Pieter Nabben (T 023-5530248). Je sollicitatiebrief met CV en cijferlijsten kun je sturen naar Ellen L. Bol-van der Mije, kantoormanager,  T 023 - 5530231. Druk hiervoor op de solliciteerbutton.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e), Advocaat-Stagiair(e) beginnend, Juridisch