Senior Privacy Jurist

De opdrachtgever

Onze opdrachtgever is onderdeel van een groot wereldwijd netwerk van accountants- en advieskantoren en behoort op haar vakgebied tot de top.

Senior Privacy Jurist

De Senior Privacy Jurist vormt samen met de huidige Privacy Jurist een team. Dit team is het aanspreekpunt voor alle Privacyvraagstukken bij de Opdrachtgever. Je bent onderdeel van de afdeling juridische zaken. Hier werken meerdere juristen in verschillende specialistische teams met elkaar samen om de organisatie juridisch te ondersteunen. De werkzaamheden:

  • Je bevordert de Privacy-awareness in het kader van de verwerking van persoonsgegevens van clienten, personeel en partners en overige relaties van de opdrachtgever.
  • Je biedt oplossingsgerichte juridische ondersteuning aan de business teams en stafafdelingen bij contractonderhandelingen.
  • Je adviseert interne collega’s (HR, Consultants, de OR als ook de collega's op de afdeling Compliance) op het gebied van Privacy-recht.
  • Je maakt onderdeel uit van diverse projectteams, waarbij jij verantwoordelijk bent voor de Privacyvraagstukken in een Project.
  • Je onderhoudt contacten met toezichthouders en je internationale counterparts.
Profiel Privacy jurist
  • Je hebt gedegen kennis van en ervaring met het actuele Privacy-recht en overige relevante wet- en regelgeving en daarnaast affiniteit. 
  • Je beschikt over een afgeronde WO-opleiding rechten. 
  • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring als advocaat en/of bedrijfsjurist binnen de commerciële en dienstverlenende sector. 
  • Kennis en eravring met algemeen contractenrecht. 
  • Je beschikt over uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal.
Het aanbod

Los van een marktconform salaris staat persoonlijke ontwikkeling centraal bij de opdrachtgever. Met gerichte training, opleiding en coaching excelleren de medewerkers en halen ze het beste uit zichzelf.

Interesse

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met  Remco Abeln via mail rabeln@mlaglobal.com of op +31 6 46 86 29 49. Direct solliciteren kan ook door op onderstaande knop te drukken.Vertrouwelijke behandeling is vanzelfsprekend gegarandeerd.

Major, Lindsey & Africa

Unmatched in What We Do. In 1982, the founders of what is today known as Major, Lindsey & Africa set out to create the world's pre-eminent legal search firm. Guided by a goal of helping lawyers chart the most rewarding careers and providing law firms and corporations with access to the world’s top legal talent, they built a company dedicated to excellence and diversity in the legal profession.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bedrijfsleven, Jurist, Legal Counsel, Zakelijke dienstverlening