Gevorderde Advocaat-Stagiair(e) en/of Advocaat-Medewerker

 

Profiel BZSE

BZSE is niet alleen het grootste kantoor van Sint Maarten, maar ook het meest toonaangevende. Als enige op Sint Maarten hebben wij specialisten op zowel het gebied van het civiele (proces)recht, het bestuursrecht, als het belastingrecht. Door onze werkwijze, professionaliteit en integriteit hebben wij binnen en buiten Sint Maarten een sterke reputatie opgebouwd.

Onze cliënten zijn met name (middel)grote ondernemingen, zoals banken, hotels en resorts, en internationale investeerders. Hoewel de praktijk op Sint Maarten te klein is voor super specialisten, is ons kantoor groot genoeg om je in een of meer rechtsgebieden te verdiepen.

Profiel advocaat medewerker

Het is van belang dat onze nieuwe medewerker zelfstandig, leergierig, juridisch en analytisch sterk en klantgericht is. Iemand die het avontuur op een internationaal georiënteerd Caribisch eiland aandurft en aan wie grote zaken en belangen van veeleisende commerciële cliënten kunnen worden toevertrouwd.

Wat biedt BZSE

  • goede ‘work/life balance’ in een internationale setting
  • de mogelijkheid om een eigen praktijk op te bouwen
  • werken met cliënten uit alle windstreken
  • uitdagend en afwisselend werk, waaronder veel proceswerk
  • werken in teamverband
  • uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een commissie- en een bonusregeling

Interesse in deze vacature

Heb je interesse in deze vacature, stuur dan een e-mail met sollicitatiebrief, curriculum vitae, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen naar Camiel Koster (ckoster@bzselaw.com).


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker, Advocaat-Stagiair(e) gevorderd