Kandidaat-notaris Familierecht

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière als kandidaat-notaris? Wil je werken op een dynamisch kantoor in de familiepraktijk? 

Waar ga je werken?

Voor de notariële sectie familierecht in Arnhem zoeken wij op korte termijn een enthousiaste kandidaat-notaris. 

Heb jij passie voor het vak, vind je het leuk om een goede relatie met cliënten op te bouwen en te onderhouden en ben je inhoudelijk sterk? Dan bieden wij jou de kans om op een mooi kantoor te werken dat in 2018 is uitgeroepen tot de beste dienstverlener door MT1000 en behoort tot de top 5 beste werkgevers.  

Wat ga je doen?

De sectie werkt voor (vermogende)particulieren en ondernemers op alle voorkomende terreinen in het notariële familierecht, waaronder ook estate-planning. Als kandidaat-notaris familierecht werk je samen met de andere disciplines van ons kantoor, waaronder fiscalisten en juristen ondernemingsrecht. 

Je gaat je voornamelijk bezighouden met de advisering van cliënten over (levens)testamenten, huwelijksvoorwaarden, samenlevingsovereenkomsten, schenkingen en de afwikkeling van nalatenschappen.

Daarnaast word je actief betrokken bij het reilen en zeilen van de sectie, waaronder het geven van presentaties en het publiceren op onze kennispagina’s. 

Wie ben jij?

Je hebt notarieel recht gestudeerd en hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring als kandidaat-notaris. Je hebt affiniteit met het familierecht en je wil graag aan de slag binnen een groter kantoor. 

Heb jij een commerciële en ondernemende instelling, ben je zelfstandig en besluitvaardig, communicatief en juridisch sterk, dan biedt Dirkzwager je een mooie notariële praktijk met de mogelijkheid je verder te ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden

Bij een uitdagende functie horen goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt van ons verwachten: - een goed salaris dat past bij jouw ervaring; - een pensioenregeling; - een vaste onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding; - 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband; - een laptop en een mobiele telefoon; - veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. 

Interesse?

Heb je specifieke vragen over deze functie dan kun je contact opnemen met mr. Ineke Meuwese op telefoonnummer +31(0)26 365 55 68. 

Wil je solliciteren?

Klik dan op de gele button ‘solliciteren’ hiernaast. Richt je motivatiebrief aan Petra Kiphardt (HR Manager).

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Kandidaat-notaris, Juridisch, Notariaat, Notaris