Advocaat-medewerker Insolventie

Een mooie stap voor een advocaat-medewerker Insolventie, met een goed perspectief èn je onderscheidende arbeidsvoorwaarden. 

Namens onze opdrachtgever Certa Legal Advocaten in Amsterdam komen we graag in contact met een gedreven

                                                             Advocaat-medewerker 

De positie

De praktijk van Certa Legal Insolventie houdt zich bezig met de diverse aspecten van het faillissementsrecht. Daaronder valt niet alleen de afwikkeling van faillissementen als curator, het begeleiden van surseances van betaling als bewindvoerder, het uitvoeren van doorstartscenario’s, al dan niet in de vorm van een zogenaamde pre-pack, maar ook de advisering op het gebied van zekerheden, overnames uit faillissement, bestuurdersaansprakelijkheid en andere deelgebieden die te maken hebben met bedrijven in financiële moeilijkheden.

Het profiel 

De advocaat die wij zoeken:

  • heeft minimaal 4 jaar ervaring in de insolventiepraktijk en wordt bij voorkeur al aangesteld als curator;
  • is ambitieus, analytisch goed en in staat verbanden te leggen;
  • is ondernemend en proactief;
  • is een teamplayer maar werkt ook goed zelfstandig;
  • is sociaal- en communicatief vaardig;
  • heeft veel gevoel voor humor en kan relativeren.

Het kantoor

Certa Legal is een advocatenkantoor van betrokken en gedreven professionals, waar de belangen van onze cliënten en het plezier in het vak voorop staan. De focus ligt op ondernemingsrecht/insolventie, vastgoed, aansprakelijkheids-/verzekeringsrecht, arbeidsrecht en incasso. De kwaliteit is hoog, de tarieven zijn redelijk. De lijnen zijn kort en door een persoonlijke aanpak is de samenwerking met de cliënt optimaal.

Certa Legal staat voor goed juridisch advies en een pragmatische aanpak. Geen gecompliceerde, met jargon gevulde adviezen, maar praktische to the point oplossingen waar cliënten direct iets mee kunnen. 

Het aanbod

Een uitdagende functie met een prettige werksfeer, een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatieven. Certa Legal investeert graag in de groei van onze medewerkers en geven jou de kans om je talenten te ontwikkelen door middel van cursussen en/of coaching. Werken bij Certa Legal betekent werken in een grachtenpand in hartje Amsterdam in een leuk team met veel enthousiasme voor ons werk. 

Sollicitatie

Interesse om je carrière als advocaat Insolventie een boost te geven?  Stuur dan je CV en motivatie aan Willem Gentenaar: w.gentenaar@tplegal.nl

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocaat-medewerker, Juridisch