Medewerker Schuldhulpverlening (HBO)

Okkerse & Schop Advocaten voert voornamelijk een ondernemingsgerichte praktijk. Sterk verankerd in de samenleving en met inmiddels 18 advocaten en meerdere juridisch medewerkers is het kantoor in ruim 30 jaar uitgegroeid tot het grootste advocatenkantoor in de regio Flevoland. 

Okkerse & Schop Advocaten bestaat uit een dynamisch team van gespecialiseerde advocaten.
Wij werken in Almere vanuit een kantoor langs de A6. In Lelystad zijn wij in het centrum gevestigd. Een uitgebreid overzicht van rechtsgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn staat op onze website

Naast kwaliteit van onze dienstverlening vinden wij een prettige werksfeer en collegialiteit heel belangrijk. Wij hebben een succesvolle praktijk met een open en informele cultuur, een gezonde ambitie, goede work-life balance, interessante klanten en bieden volop kansen voor professionals die op zoek zijn naar een uitdaging.

Wanneer u bij Okkerse & Schop Advocaten solliciteert dan verwerken wij uw persoonsgegevens, lees daarover meer in ons Privacy- en cookie statement.

WIJ VRAGENin verband met vervanging een 

MEDEWERKER SCHULDHULPVERLENING (HBO)

WIJ VERWACHTENvan je dat je een HBO studie hebt afgerond (bij voorkeur SJD, Recht of Finance), communicatief vaardig en ondernemend bent en over een goed analytisch vermogen beschikt. Een gezonde dosis enthousiasme is onontbeerlijk. Verder is het een pré als je ervaring hebt met schuldhulpverlening.

WIJ BIEDEN werkzaamheden die met name bestaan uit het verrichten van ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de secties schuldhulpverlening en insolventierecht.

Wij vinden je persoonlijkheid belangrijker dan je status: wees jezelf! Wij bieden je de mogelijkheid werkzaam te zijn in een interessante en uitdagende praktijk. Goede arbeidsvoorwaarden en veel aandacht voor persoonlijke ontplooiing en (individuele) begeleiding zijn bij ons vanzelfsprekend. 

GEÏNTERESSEERD?

Bezoek onze website www.okkerse-schop.nl.Voor meer informatie over de vacature kun je telefonisch contact opnemen met Bernd Menting, telefoon 036 5346220. 

Je schriftelijke motivatie met curriculum vitae kun je per e-mail richten aan:

Berrie Meijer, door het indrukken van de solliciteerbutton.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch medewerker, Juridisch