Jurist civiel recht

Ons kantoor groeit, daarom zijn we op zoek naar kandidaten die met ons mee willen groeien. Heb jij de ambitie om het succes van De Haan Advocaten & Notarissen nog groter te maken?
 

Voor de civiele praktijk op onze vestiging in Groningen zoeken we een recent afgestudeerde

Jurist civiel recht

Onze sectie civiel recht maakt op dit moment een sterke groei door. De te behandelen zaken hebben met name betrekking op de aardbevingskwesties. Jij bent in staat om complexe civiele vraagstukken op te lossen en cliënten zelfstandig bij te staan. Wil jij aan de slag als jurist in Groningen en spreekt de aardbevingsproblematiek jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Je juridische kennis en vaardigheden zijn bovengemiddeld. Je bent enthousiast en gedreven en hebt bij voorkeur ervaring met het bijstaan van cliënten. Bij ons ga je zelfstandig zaken behandelen, je hebt dus je eigen cliënten. Je wordt begeleid door een ervaren advocaat.

De Haan Advocaten & Notarissen

Bij De Haan Advocaten & Notarissen helpen wij bedrijven en instellingen zoals we zelf geholpen willen worden. We stellen hoge eisen aan onszelf, om voor onze cliënten advisering en oplossingen van het hoogste niveau te kunnen realiseren. We willen het beste uit onszelf halen, als individu en als collectief. Daarom helpen en inspireren we elkaar, met een ondernemende, proactieve, can-do mentaliteit.

Onze noordelijke wortels kleuren onze aard: nuchter, ondernemend en bovengemiddeld betrokken bij de uitdagingen, zorgen en problemen van onze cliënten. Het heeft ons gemaakt tot een gewaardeerd kantoor van inmiddels totaal 150 medewerkers van wie negentig specialisten: advocaten, (kandidaat-)notarissen en juristen.

Wij bieden

Bij De Haan Advocaten & Notarissen beland je in een voortvarende en professionele organisatie. Persoonlijke ontwikkeling en een informele werkwijze staan bij ons centraal. Wij bieden je een inspirerende, kansrijke en vooral levendige werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke groei. Bij gebleken geschiktheid bestaat er op termijn perspectief om de stap te maken naar de advocatuur.

Opleiding, kennis, ervaring

  • Afgeronde WO-opleiding Nederlands Recht of HBO-rechten
  • Klantgerichte houding
  • Enthousiaste, gedreven en efficiënte instelling

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en spreekt werken bij ons kantoor jou aan? Vul dan onderstaand contactformulier in of mail je motivatie en je CV naar vacatures@dehaanlaw.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze Manager P&O, Jeanet Kolthof. Jeanet is te bereiken op 050 5757 407 of 06 46 13 27 80.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Jurist