Bedrijfsjurist

Bedrijfsjurist 1,0 Fte

(FGR: adviseur of coördinerend specialistisch adviseur bedrijfsvoering)

Ben jij een energieke en organisatiesensitieve bedrijfsjurist met hart voor de publieke zaak? Vind je het interessant om naast de operationele uitvoering van processen bij Juridische Zaken ook advies te geven aan management en directie? Dan is de afdeling Inkoop en Juridische Zaken van ICTU op zoek naar jou!

Hoe ziet je werk eruit?

Je bent namens ICTU hét aanspreekpunt voor juridisch advies en je bent verantwoordelijk voor de contacten tussen ICTU en overheidsjuristen en/of advocaten. Je adviseert over aanbestedingsprocedures, overeenkomsten, intellectuele eigendomsrechten, aansprakelijkheid en ondernemingsrecht voor betere en vernieuwde (advies)producten in samenwerking met andere overheden.

Je behandelt complexe dossiers en je draagt bij aan de uniformering van werkprocessen binnen de (inter)nationale juridische regelgeving, kaders en procedures. Je weet draagvlak te creëren bij partijen met tegengestelde belangen.

Je draagt bij aan de ontwikkeling en evaluatie van beleid, wet- en regelgeving. Je neemt deel aan departementale (ad-hoc-)werkgroepen op het gebied van aanbestedingsrecht en privaatrecht.

Verder ben je de vraagbaak voor inkoop en projectleiders voor aanbestedingsrechtelijke kwesties. Je begeleidt de afdeling Inkoop bij Europese aanbestedingstrajecten. 

Wat maakt de rol van bedrijfsjurist bij ICTU zo leuk?

Wij bieden je een uitdagende functie met het perspectief om een eigentijdse juridische discipline in een dynamische onderneming vorm te geven. ICTU kent een prettige informele werksfeer en heeft korte lijnen naar het management. De jurist zit ‘dicht bij het vuur’ en er is veel ruimte voor eigen initiatief.

Wat heb je nodig voor deze functie?

Als juridisch adviseur:

  • Heb je een afgeronde WO-opleiding rechten/Master Rechtsgeleerdheid met een specialisatie in het aanbestedingsrecht, het civiele- en (internationaal) contractenrecht, bij voorkeur ook privacy recht.
  • Heb je minimaal vijf jaar ervaring met aanbestedingsrecht en privaatrecht binnen een overheidsorganisatie. Ervaring binnen een projectmatige omgeving is een pré.
  • Heb je bij voorkeur ervaring met het geven van advies aan een inkoopafdeling binnen de overheid.- Ben je open, klantvriendelijk en een teamspeler met een hands-on-mentaliteit.
  • Ben je pro-actief, kunt goed netwerken, analyseren, plannen en organiseren.
  • Ben je organisatiesensitief en ben je bekend met de krachtenvelden binnen en buiten de organisatie en handel je hier ook naar.
  • Kan je zelfstandig werken in een ’stand alone’ positie.
  • Herken je jezelf in onze kernwaarden expertise, inzicht, hart, open en realisme.

Onze organisatie

Onze missie: ICTU werkt aan een betere digitale overheid. Als onafhankelijke advies- en projectenorganisatie helpen wij overheden bij het verbeteren van hun dienstverlening met ICT en maken wij het werk van overheden makkelijker, efficiënter en beter. ICTU werkt sámen met de overheid vóór Nederland. Dat maakt werken bij ICTU leuk, boeiend én relevant. Kijk voor meer informatie over onze projecten en over werken bij ICTU op ictu.nl

Team Inkoop & JZ

Het Team Inkoop & JZ is onderdeel van de directie Bedrijfsvoering en levert ondersteunende diensten en capaciteit aan projecten en het ICTU-management. Dat doen we op tijd, op de gewenste plek en met de gewenste kwaliteit.

Wat bieden we jou?

Een functie van 0.8 - 1.0 fte en een aanstelling voor één jaar met een optie tot een vaste aanstelling bij goed functioneren. Verder bieden we je een salaris op niveau van schaal 12/13 van het Functiegebouw Rijk (BBRA 1984) € 3.667,39 - € 6.097,10 bruto per maand bij een 36-urige werkweek.

Bovendien kun je rekenen op 8,3% eindejaarsuitkering, een goede ABP pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden, een OV-abonnement voor woon-werkverkeer, individuele keuzemogelijkheden in het arbeidsvoorwaardenpakket (IKAP), faciliteiten voor mobiel en digitaal werken, stoelmassages op het werk en een goedgevulde fruitmand op kantoor.

Informatie en sollicitatie

Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Monique Bergmans, Hoofd Inkoop (& JZ) a.i., telefoonnummer 06-18307890 of email monique.bergmans@ictu.nl

Een verklaring omtrent goed gedrag (VOG), een referentiecheck en/of een assessment kunnen onderdeel uit maken van de selectieprocedure.

Je kunt je sollicitatie sturen door op de solliciteerbutton naast deze vacature te drukken. Graag ontvangen we je cv en motivatie uiterlijk op 22 februari 2019.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bedrijfsjurist, Overheid