Jurist / functionaris gegevensbescherming

Voor onze afdeling bestuursondersteuning zijn wij op korte termijn op zoek naar een jurist en functionaris gegevensbescherming.

Wat ga je doen?

Samen met de bestuurssecretaris en jurist binnen onze afdeling adviseer en ondersteun je de raad van bestuur van CuraMare, managers, medewerkers en medisch specialisten op verschillende rechtsgebieden. Dit betreft vooral gezondheidsrecht, aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht, verbintenissenrecht en ondernemingsrecht. Ook verricht je juridische werkzaamheden voor Spijkenisse Medisch Centrum en Sjaloom Zorg, waarmee wij samenwerken.  Je signaleert ontwikkelingen in wet- en regelgeving en vertaalt deze naar de praktijk. Tevens beheer je de verzekeringsportefeuille voor CuraMare en Spijkenisse Medisch Centrum en behandel je de binnenkomende schades. 

Daarnaast ben je voor CuraMare en Spijkenisse Medisch Centrum werkzaam als functionaris gegevensbescherming. Hierbij houd je intern toezicht op de verwerking van (persoons)gegevens en adviseer je de raad van bestuur, managers en de medewerkers op het gebied van privacy. Tevens behandel en beoordeel je beveiligingsincidenten en datalekken.

Jij  

 • beschikt over een afgeronde opleiding HBO rechten en/of WO rechtsgeleerdheid (bij voorkeur bedrijfsjuridische en/of privaatrechtelijke afstudeerrichting).
 • hebt bij voorkeur kennis van wet- en regelgeving op het gebied van privacy of bent bereid je hierin verder te verdiepen.
 • vindt het leuk om ontwikkelingen in wet- en regelgeving te vertalen naar onze organisaties.
 • beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
 • bent analytisch ingesteld en kunt kritisch denken.
 • bent proactief, creatief en pragmatisch en schroomt niet om gewenst en ongewenst advies te geven.
 • bent probleemoplossend, overtuigend en kunt goed omgaan met mogelijke tegenstellingen.
 • bent een teamspeler, schakelt makkelijk tussen verschillende niveaus, maar werkt ook graag zelfstandig.

Wij

 • bieden in eerste instantie een contract voor een jaar. Na dit jaar behoort een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.
 • bieden jou een leuke functie in een professioneel en gedreven team, waar geen dag hetzelfde is.
 • bieden jou de mogelijkheid je verder te ontwikkelen en scholing te volgen.
 • bieden een salaris (FG 55 of FG 60) en overige arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere collectieve ziektekostenverzekeringen en een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden.
 • vragen een Verklaring omtrent Gedrag (VOG).

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Marjolein Boogaard, bestuurssecretaris, 0187-607390 of 06-20776609.

Word jij onze nieuwe collega?

Dan kijken we uit naar je reactie! We ontvangen deze graag voor 3 maart 2019. 

Waar kom je te werken?

CuraMare is een zorgorganisatie die ziekenhuiszorg, thuis- en ouderenzorg biedt op de Zuid Hollandse Eilanden. Vanuit onze waarden; deskundigheid, gastvrijheid, compassie en vertrouwen, werken meer dan 2400 professionals dagelijks samen om onze cliënten en patiënten goede zorg te bieden.De afdeling PO&O verzorgt daarnaast dienstverlening voor Spijkenisse Medisch Centrum en Sjaloom Zorg. 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Gezondheidszorg/Welzijn, Jurist