Gevorderde Advocaat Stagiaire / Beginnend Medewerker

Voor uitbreiding van onze praktijkgroep Ondernemingsrecht zijn wij op zoek naar een:                        

Gevorderde ADVOCAAT -  STAGIAIRE / Beginnend MEDEWERKER

Als gevorderde advocaat-stagiaire / beginnend medewerker werk je mee in de hoogwaardige en dynamische transactie- en adviespraktijk.  Je bent bezig met uitdagend werk zoals fusies, overnames, herstructureringen en joint ventures. Steeds in een hecht en gedreven team, ondersteun je partners en senior medewerkers onder andere met het verrichten van due diligence onderzoek, opstellen van documentatie en de coördinatie van het transactie proces. Je helpt interessante Nederlandse en buitenlandse bedrijven met het opzetten en wijzigen van vennootschapsrechtelijke structuren en je adviseert over alle aspecten die daar bij komen kijken.

Profiel

Als gevorderde advocaat-stagiaire / beginnend medewerker heb je 3 tot 5 jaar relevante werkervaring. Je opereert met een grote mate van eigen verantwoordelijkheid en bent tegelijkertijd een team player. Je beschikt over een groot analytisch vermogen en je bent gedreven,  cliëntgericht en sociaal vaardig. Je herkent je in onze kernwaarden (professioneel- specialistisch – ondernemend – ambitieus – integer) en wenst te excelleren binnen een compact en specialistisch team waar hard en met humor wordt samengewerkt.

******

Procedure:

Jouw motivatiebrief, CV, cijferlijsten en eventuele (student) stage beoordelingen kun je sturen door het indrukken van de solliciteerbutton. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peggy Loogman, kantoormanager (peggy.loogman@heussen-law.nl of 020 312 28 04).

Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e) gevorderd