(Junior) Jurist

(Junior) Jurist

Functie inhoud
Na een inwerkperiode ben je in staat om zelfstandig IP-gerelateerde contracten (zoals CDA’s, MTA’s, CA’s, CTA’s en Licenses) op te stellen en te beoordelen. Daartoe overleg en onderhandel je veelvuldig met wetenschappers van het Erasmus MC en business development managers en juristen van het Technology Transfer Office (TTO) en natuurlijk met contractpartijen.     

Werkomgeving
In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

TTO is verantwoordelijk voor het ondersteunen van de wetenschappelijke afdelingen bij het tot stand komen en de commercialisering van intellectuele eigendom van het Erasmus MC. TTO bestaat uit een sectie Business Development, Juridische Zaken, Incubator en IP Management. Daarnaast werkt TTO nauw samen zowel met Erasmus MC Holding als met een groot aantal verschillende (inter-) nationale partners.      

Profiel
Wij zoeken een afgestudeerd jurist in het Nederlands burgerlijk recht met 1 à 2 jaar ervaring, die toe is aan een tweede stap. Je hebt kennis van contractenrecht en intellectueel eigendom en wil graag doorgroeien. Kernwoorden zijn klantgericht, secuur, initiatiefrijk, team player, flexibel en open. Tegelijkertijd dient er sprake te zijn van respectvol optreden en kunnen functioneren in een hectische omgeving. Vrijwel alle correspondentie en juridische documenten zijn in de Engelse taal: een goede kennis van het Engels in woord en geschrift is daarom vereist.      

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma’s en/of relevante registraties zoals BIG/RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

Wat bieden wij
Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.361,- (schaal 10) bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget en studiemogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC).

Inlichtingen en solliciteren
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Carmen Correa, senior jurist, telefoon: 010 704 42 89. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure dan kun je contact opnemen met Jerry Chandansingh, telefoon: 010 704 49 83.

Je kunt solliciteren door gebruik te maken van de ''Solliciteer'' button.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Gezondheidszorg/Welzijn, Jurist