Juridisch Adviseur

Heb jij een bijzondere interesse voor arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht? Weet jij de vertaalslag te maken van jouw juridische kennis naar praktische oplossingen? 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wat ga jij doen?

In deze veelzijdige functie is geen dag hetzelfde omdat je voor diverse opdrachtgevers werkt. Je adviseert MKB-ondernemers over arbeidsrechtelijke vraagstukken en verleent bijstand in en buiten gerechtelijke procedures. Daarnaast denk je actief met de klant mee bij het beperken en controleren van (juridische) risico’s, door bijvoorbeeld het opstellen, aanpassen en beoordelen van contracten en overige documenten. Het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures tegen beslissingen van overheidsinstanties, zoals als het UWV, behoort eveneens tot je takenpakket.

Je neemt initiatief, houdt het overzicht terwijl je aan meerdere dossiers tegelijk werkt en bent in staat op verschillende organisatorische niveaus te communiceren. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het proactief benaderen van bestaande en potentiële relaties.                                                                                              

  Jouw talenten

In de functie van Juridisch Adviseur bij Frontyr ben je in staat om zaken mondeling en schriftelijk op heldere wijze over te brengen. Je beschikt over een stevige persoonlijkheid waarmee je de klant of wederpartij weet te overtuigen. Je bent analytisch ingesteld en kunt door middel van je juridische kennis een vertaalslag maken naar praktische oplossingen voor werkgevers en ondernemers. Je volgt (juridische) actualiteiten en marktontwikkelingen met gezonde interesse en zet dit om in klantgerichte oplossingen. De kwaliteit van jouw werk en tevreden klanten zijn voor jou belangrijke drijfveren! 

Daarnaast beschik je over:

  • een afgeronde universitaire opleiding Rechtsgeleerdheid;
  • een commerciële instelling;
  • bij voorkeur minimaal 1 jaar relevante werkervaring;
  • interesse voor arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en het civiele recht in algemene zin.

Jouw werkomgeving

Deze uitdagende functie zorgt ervoor dat je in een professionele omgeving terecht komt, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Je werkt vanuit kantoor met een gezellig team. Je voelt je thuis in een organisatie met een informele en open sfeer. Het bedrijf kenmerkt zich verder door een prestatiegerichte instelling, waar voldoende ruimte is voor gezelligheid met een personeelsvereniging die zorgt voor borrels, feesten en uitjes. Collegialiteit en betrokkenheid zijn van belang. Daarnaast bieden wij o.a. flexibele werktijden, een collectieve pensioenregeling en sporten/fitness op kosten van de werkgever. 

Wie zijn wij?

Als Juridisch Adviseur maak je onderdeel uit van een team van ervaren adviseurs, opererend vanuit Frontyr. Dit bedrijfsonderdeel van de Boval Groep biedt juridische ondersteuning aan MKB-ondernemers met specialisatie op het gebied van arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht. De werkzame adviseurs zijn altijd proactief op zoek naar relevante oplossingen voor de klant om zo invulling te geven aan de missie van de Boval Groep ‘ondernemers laten ondernemen’. 

Vragen?

Onze HR-afdeling staat je graag te woord via het telefoonnummer 023 - 520 10 30. Wil je meer te weten komen over Frontyr of Boval? Ga dan naar www.frontyr.nl of www.boval.nl 

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken en kom je graag ons team van Juridisch Adviseurs versterken? Solliciteer dan voor 31 maart a.s. via de solliciteerbutton!

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch medewerker, Jurist, Juridisch