Advocaat medewerker Civiele Praktijk

Wij zijn Leliveld Advocaten. Een gerenommeerd kantoor met vestigingen in Maastricht en Nuth. Ons gedreven team bestaat uit ervaren advocaten, voornamelijk werkzaam in de civiele praktijk. Wij staan onze cliënten doelgericht en daadkrachtig bij in geval van conflict, complexe onderhandelingen en/of juridische vraagstukken. No nonsens, creatief, waar nodig out of the box en altijd eerlijk over de haalbaarheid van een zaak.

Wij zoeken op korte termijn een

Advocaat-medewerker voor de civiele praktijk 

met focus op arbeidsrecht, algemeen verbintenissenrecht en/of ondernemingsrecht

Wij vragen veel

Ben jij gedreven, ondernemend en ambitieus en heb je minimaal vier jaar ervaring in de civiele (proces)praktijk? Heb je bovendien een gecombineerde kennis van het arbeidsrecht, algemeen verbintenissenrecht en/of ondernemingsrecht, bij voorkeur met een afgeronde specialisatieopleiding (of bereidheid tot verdere specialisatie)? Ben je verder communicatief sterk,analytisch goed onderlegd en in staat de juiste verbanden te leggen? En of dat allemaal nog niet genoeg is; wij vinden het belangrijk dat je een teamplayer bent maar ook uitstekend zelfstandig kunt werken en je eigen cliëntenportefeuille kunt beheren en uitbreiden. Je output is van juridisch hoog niveau maar je kunt dat ook in begrijpelijke taal uitleggen aan je cliënten. Als je dan ook nog een gepassioneerd ‘mensen-mens’ bent met een goed gevoel voor humor én beschikt over een gezonde dosis relativeringsvermogen dan willen wij heel graag met je aan tafel voor een goed gesprek. 

Maar bieden ook veel

Wij vragen veel maar wat wij je bieden is navenant. Afhankelijk van je ervaring en mate van specialisatie ligt je salaris tussen €3.500-7.000 bruto per maand, aangevuld met een bonusregeling. Je krijgt een uitstekende begeleiding en de mogelijkheid om een specialisatieopleiding te volgen. Een auto van de zaak en gedeeltelijk thuiswerken is bespreekbaar. We werken hard voor onze cliënten maar een ongedwongen werksfeer en een gezonde balans tussen werk en privé vinden wij net zo belangrijk. 

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving en kun je je vinden in ons aanbod? Mail dan vóór 10 maart je motivatiebrief plus curriculum vitae en cijferlijsten ter attentie van James Leliveld door op de solliciteerbutton te drukken. Zie voor verdere informatie over ons kantoor www.leliveldadvocaten.nl. We kijken uit naar je reactie. En vast vooruitlopend op zaken: de eerste gesprekken staan gepland op 12 maart a.s.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker, Juridisch