Jurist Inkoop Externe Rechtshulp

Vind jij het belangrijk dat iedereen zijn recht moet kunnen halen? Heb je affiniteit met inkoop en wil je gemaakte prijs- en volumeafspraken met leveranciers monitoren? Voor onze vestiging in Leusden zijn wij op zoek naar een Jurist Inkoop Externe Rechtshulp voor deze coördinerende functie.

Informatie
Als Jurist Inkoop Externe Rechtshulp stem je vraag en aanbod op elkaar af en bewaak je de vastgestelde budgetten. Je coördineert administratieve inkoopwerkzaamheden en voert deze samen met collega's uit. Je brengt de interne behoefte aan externe dossierbehandeling in kaart. En stemt deze vraag af op de beschikbare capaciteit bij de flexkantoren met wie wij samenwerken. Ook analyseer je dossiers die naar deze kantoren gaan. Tenslotte houd je de administratie bij en heb je regelmatig contact met zowel interne afdelingen als met externe partijen.

Over de afdeling / bedrijfscultuur
De unit Inkoop Externe Rechtshulp zorgt ervoor dat de zaken van onze verzekerden die niet intern behandeld kunnen worden, uitbesteed worden aan externe partijen. Een hecht team en als afdeling volop in beweging. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega's.

Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden.

Functie-eisen
Een afgeronde opleiding Commerciële Economie of MER op minimaal HBO-niveau. Je hebt affiniteit met inkoop/controlling en beschikt over een juridische achtergrond. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring, bij voorkeur opgedaan op een inkoopafdeling. Heb is een pré als je kennis en ervaring hebt in het outsourcen van juridische dienstverlening. Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met het analyseren van cijfers, vastgestelde KPI's nauwlettend volgt en actie onderneemt als servicelevels niet gehaald worden. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent collegiaal. Je werkt zelfstandig en accuraat. En bent in staat om eigen werk te organiseren en dat van anderen te coördineren.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
  • Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld, een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
  • ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)


Contactinformatie
Deze vacature is exclusief uitbesteed aan YACHT, voor informatie of solliciteren kun je contact op nemen met Annemarie Roscam Abbing via 06 51 61 42 69 of mail haar op annemarie.roscam.abbing@yacht.nl

Over ARAG Rechtsbijstand
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Met zo'n 700 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Leusden en Roermond. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch medewerker, Zakelijke dienstverlening