Teamleider Rechtshulp

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Ben jij die veranderingsgerichte Teamleider met oog voor mens en proces? En kun jij de afdeling met jouw toekomstvisie klaarstomen voor onze transitie naar Smart Insurer? Dan gaan wij graag het gesprek met jou aan!

Voor onze afdeling Rechtshulp zoeken wij een Teamleider op onze locatie te Leusden.

Informatie
Als Teamleider ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren van jouw team van circa 30 juristen én voor het realiseren van de doelstellingen van het team. Als coach weet je je medewerkers te ontwikkelen en ruimte te geven, waarbij je outputgericht sturing geeft en hoofd- en bijzaken kunt onderscheiden. Je bent klantgericht, analytisch sterk, maar altijd met gevoel voor een praktische oplossing. Je bent gericht op samenwerking en samen met jouw team werk je aan het bereiken van de organisatiedoelstellingen.

Over de afdeling / bedrijfscultuur
Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega's.

Functie-eisen
Je hebt tussen 5 en 10 jaar managementervaring (o.a. het coachen en motiveren van professionals). Je bent je bewust van je functie als rolmodel binnen het team en straalt hierbij eigenaarschap uit: Je hebt oog voor meer dan alleen de operatie, bent proactief en zorgt hierdoor voor realisatie van voorstellen, verbetert continu en ziet mogelijke oplossingen.

Uiteraard heb je een afgeronde universitaire opleiding en ben je bereid deel te nemen aan het Management Development traject binnen ARAG. Competenties die op jou van toepassing zijn: overtuigingskracht, veranderingsgerichtheid, empathisch, organisatievermogen en resultaatgerichtheid.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
  • Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
  • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
  • ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)


Contactinformatie
Ben jij de professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Recruiter Danny Rumpel op 06 30 46 07 01 of Eefje van Kasteren op 033 - 43 42 331.

Een assessment zal deel uitmaken van de selectieprocedure

Over ARAG Rechtsbijstand
Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Met zo'n 700 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Leusden en Roermond. Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina https://www.arag.nl/over-arag/


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch, Jurist