Advocaat

Ben je een stagiair of beginnend medewerker? Wil je proceservaring opdoen? Wil je graag op een Caribisch eiland wonen en werken? Ben je een inventief en niet bang voor een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij ons werk je samen met andere advocaten, maar behandel je ook zelfstandig zaken. Daardoor bouw je snel brede ervaring op. Je leert cliënten te adviseren, hen bij staan in gerechtelijke procedures, maar ook om namens hen te onderhandelen.

Op het gebied van Curaçaos en Caribisch recht bestaan weinig handboeken. Veel wetteksten staan niet in boeken en ook niet online. Dit vraagt van je dat je inventief te werk gaat. Een sterk analytisch vermogen is daarbij onmisbaar.

Nagelmakers Advocaten heeft een informele sfeer, maar professionele aanpak. Wij hebben een algemene civiele procespraktijk. Daarnaast worden we regelmatig aangesteld als curator in faillissementen. Onze cliënten zijn divers. Wij treden op grote en kleine ondernemingen en voor vermogende particulieren uit Curaçao en het buitenland. Onze advocaten bijten zich vast in hun zaken om voor onze cliënten het beste resultaat te bereiken.

Wij bieden een boeiende afwisselende procespraktijk, een marktconform salaris met pensioen en 364 dagen per jaar zon. Onze advocaten krijgen ruime mogelijkheden om cursussen en opleidingen te volgen. Stagiaires volgen de beroepsopleiding advocatuur.

Je sollicitatiebrief voorzien van cv en cijferlijst, kun je richten aan mr. Barbara M. Nagelmakers (barbara@nagelmakers.com), bij wie je ook verdere informatie kunt inwinnen.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e)